Curs BARS ACCESS COUNSCIOUSNESS

Adăugat la 11.1.2015

0 comentarii

24

zile

13

ore

38

min

18

sec

Curs BARS ACCESS COUNSCIOUSNESS

Access Bars™este un procedeu energetic corporal, simplu și subtil, care poate acționa puternic asupra bunăstării mentale sau fizice în zonele din viața dvs. pe care doriți să le îmbunătățiți.
O sesiune de Access Bars™ poate fi un moment de încântare pură – și sprijin real in dezvoltarea dvs. personală.
Sesiunea de Access Bars™- atingerea ușoară a 32 de puncte de pe cap, are scopul de a permite corpului și minții de a se elibera de diferite blocaje si condiționări.
Urmare a unei ședințe de BARS, fie va veți simți ca după un excelent masaj, fie veți observa schimbări semnificative la diferite niveluri ale vieții dvs.
Access Bars™ este o modalitate foarte bună de a îndepărta blocajele de comunicare dintre noi și corpurile noastre, astfel încât să putem fi conectați cu corpul nostru și să ne bucurăm cu adevărat cu trupurile noastre.
BARS poate fi făcut în sesiuni individuale, sau puteți învăța aceasta metoda și aplica pentru voi sau pentru alții. Acesta este un instrument valoros pentru dumneavoastra, pentru familia și anturajul dumneavoastră și pentru clienții/pacienții dvs., dacă lucrați în dezvoltarea personală sau ca terapeut.

Access Consciousness® ofera un set de tehnici, instrumente și procese pentru schimbarea dinamica si profunda a vieții, concepute pentru a vă permite să vă creați viața pe care vi-o doriți. A fost fondat de Gary Douglas, iar acum este dezvoltat împreună cu co-creatorul Access Conciousness, Dr. Dain Heer si cu mai mult de 2.000 facilitatori, în peste 50 de țări.
Practic, dinamic și pragmatic, Access Consciousness® furnizează procesele care va permit ca, pas-cu-pas, sa deveniți mai conștienți, prin eliminarea tuturor barierelor care vă impiedica să aveți tot ceea ce vă doriți cu adevărat.
In cazul în care există unele zone in care nu puteți obține ceea ce vă doriți sau dacă lucrurile in viața dumneavoastră nu merg așa cum va doriți, ați putea fi interesat în localizarea unui facilitator Access Consciousness® care organizează sesiuni private sau clase/seminarii. Facilitatorul poate lucra cu dvs. pentru a vă oferi o mai mare claritate cu privire la problemele pe care nu le-ați depășit încă.
“Conștientizarea este capacitatea de a fi mai prezent în viața ta, în fiecare moment, fără prejudecați sau judecăți față de tine sau oricine altcineva. Este capacitatea de a primi totul, de a nu respinge nimic și de a crea tot ceea ce iți dorești in viața mult mai mult decât ceea ce ai în prezent și mai mult decât ceea ce iti poti imagina ”

“Any area of your life that isn’t ease, joy and glory is where you have a lack of consciousness or awareness,” says Gary Douglas, founder of Access Consciousness.
Orice loc din viata ta unde lipseste usurinta, bucuria si gloria, este un loc in care lipseste constiinta sau constientizarea/prezenta.

Gary Douglas

Unele dintre cele mai mari beneficii pe care le dobândiți de la Access Consciousness® este înlăturarea auto-criticii, a pălăvrăgelii neîncetate a minții și admiterea faptului că totul în viață este alegere, înțelegând că poți alege continuu, fără a rămâne blocat in stări si situații pe care le considerai până atunci fără ieșire.
Cum ar fi sa alegeti ca, de astazi, sa traiti viata cu usurinta, cu bucurie si cu glorie?

Vreti să beneficiați de relaxare cu adevărat profundă ? Vreți să vă dezvoltați viața personală, socială sau cea de la locul de muncă ?
Vreti sa vindecati cicatricile vietii, transformandu-le constient si creand-va o viata frumoasa, folosind toate posibilitatile pe care universul vi le pune la dispozitie?

Va invit miercuri, 14 ianuarie, la cursul de BARS! Cursul dureaza o zi.
Urmatoarele cursuri sunt programate vineri 16 ianuarie si duminica 18 ianuarie. Pentru detalii sunati la numarul de mai jos.
Inscrieri la tel 0742104467 sau la danielafilip_24@yahoo.com
Cost: 690 lei

All of Life comes to me with Easy & Joy & Glory!

 

Locaţie: Se ofera telefonic
reper: Se ofera telefonic

Comentarii :
Vă puteţi întoarce oricând la această pagină şi să lăsaţi un comentariu în urma participării la eveniment.