Curs Access Consciousness BARS

Adăugat la 20.3.2015

0 comentarii

24

zile

13

ore

38

min

18

sec

Curs Access Consciousness BARS

Live without Pretending
Love without Depending
Listen without Defending
Speak without Offending
-Anonymous

De câte ori până acum ți-ai deschis inima cu adevarat? De câte ori până acum ai trecut pe lângă ocazia de a-ți crește real nivelul de conștiință?

Access Bars este o metodă simplă și subtilă de decondiționare mentală, eliberare a credintelor limitative, indepartarea barierelor care ti s-au impus in copilarie de catre familie si societate, care presupune dezactivarea programelor limitative, pentru a accesa deplinătatea vieții.

DE CÂTE ORI PÂNĂ ACUM AI NE-TRĂIT VIAȚA?

Cât de des regăsești în viața ta plictiseală, chin, insomnie, conflict, disperare, suferință, durere, dramă, traumă, amăgire/dezamăgire, împovărare, nesiguranță, tristețe, amărăciune, însingurare, frică, groază, rănire/auto-rănire, dispreț, furie, mânie, rușine, neputință, victimizare, neîmplinire, abandon, ruină, moarte (sau gândul la ea)? Inline image
Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness spune: „orice loc din viața ta unde lipsește ușurința, bucuria și gloria, este un loc în care lipsește conștiința sau conștientizarea /prezența”.

Cum ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit pentru tine?

Poți alege să lucrezi cu instrumentele Acces Bars care îți ușurează transformarea. Sesiunea de Access Bars are scopul de a-ți permite să te eliberezi de condiționări, blocaje și limitări. Bars sunt 32 de puncte de pe cap unde ai stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care le-ai crezut importante în toate viețile, în tot trecutul tău. Atunci când rulezi Bars, este ca și cum ai apăsa butonul „delete” al propriului tău computerul.

Poți învăța metoda BARS și o poți aplica pentru tine însuți și pentru familia ta sau pentru clienții și pacienții tăi, dacă lucrezi ca terapeut, ori dacă ești implicat în dezvoltarea personală.

Practic, dinamic și pragmatic, Access Consciousness furnizează procesele care îți permit să devii mai conștient prin eliminarea tuturor barierelor care te împiedică să obții ceea ce dorești cu adevărat.

În cazul în care există unele zone în care nu poți obține ceea ce dorești sau dacă lucrurile în viața ta nu merg așa cum îți dorești, te-ar putea interesa sa obtii o sesiune privată sau sa participi la clasele și seminariile mele. Ca facilitator, având la îndemână instrumentele Access Consciousness, pot lucra cu tine, oferindu-ți soluții și rezolvari, plus o mai mare claritate cu privire la problemele pe care nu le-ai depășit încă.

28 martie cu Daniela Filip
27 aprilie cu Adina Ene

Program: 10.00 – 18.30, cu pauză de masă. Pe parcurs se oferă apă, suc, snacks-uri și dulciuri.
Primind lumina, recunoaștem (subconștient) că aceste poveri grele sunt inutile, împiedicând evoluția, elevarea; o nevoință inutilă, nenecesară pe care noi oamenii am inceput sa o percepem în zona conștientă. Începem să percepem posibilități noi.

Și dacă a venit vremea/timpul pentru o viață mai bună, mai ușoară, mai stabilă?
Se organizeaza si Cursul de Nivelul 1 si Fundatie! Pentru inscrieri si mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0724.226.999.

Locaţie: Str. Drumul Odăii nr.18, Otopeni jud. Ilfov
reper: Ambasad'Or Otopeni

Comentarii :
Vă puteţi întoarce oricând la această pagină şi să lăsaţi un comentariu în urma participării la eveniment.