Curs de bucurie si usurinta pe 2 Aprilie in Bucuresti

Adăugat la 3.4.2015

0 comentarii

24

zile

13

ore

38

min

18

sec

Curs de bucurie si usurinta pe 2 Aprilie in Bucuresti

 

Access Consciousness este o metoda care functioneaza in toate aspectele vietii noastre: sanatate, frumusete, relaxare, relatii interumane, relatia cu noi insine, bani, sex, creativitate, constientizare, etc. Instrumentul de baza din Access si primul curs este numit BARS.

In cadrul zilei de curs, ne reamintim cine suntem, invatam despre cele 32 de puncte (bare energetice, de fapt) de la nivelul capului si ne dam voie sa ne relaxam, sa primim, sa ne eliberam de punctele de vedere si programele limitative care nu ne mai sunt necesare.

Cel mai rau lucru care se poate intampla dupa o sesiune de rulare a barelor este sa te simti ca dupa un masaj extraordinar, iar cel mai bun lucru este sa ti se schimbe intreaga viata. La curs primesti 2 sedinte Bars!
Orice persoana poate beneficia de efectele Bars: copii, adolescenti, gravide, adulti, batrani, persoane perfect sanatoase sau cu diferite afectiuni (inclusiv cei care au suferit atacuri cerebrale si vasculare, in boala canceroasa).

Vom invata de asemenea cum putem folosi acest instrument pretios pe noi insine si pe cei din jur. Maseurii, chiropracticienii, terapeutii, vindecatorii vor gasi foarte de folos ” Restructurarea corpurilor”, care este potrivita dupa fiecare terapie, astfel incat clientul sa integreze cu mult mai multa usurinta si sa se permanentizeze rezultatele.

Cum ar fi sa iti traiesti propria viata? Cum ar fi sa nu mai ai parte de plictiseală, conflict, disperare, suferință, durere, dramă, traumă, iluzie, nesiguranță, tristețe, amărăciune, însingurare, frică, frica de viata, frica de moarte, răni, dispreț, furie, rușine, neputință, neîmplinire, abandon, lipsuri, vinovatie? Ce altceva e posibil?
Oare nu suntem mai mult decat ni s-a spus / inoculat pana acum?
Cum ar fi sa traim intr-un univers de bucurie, sustinere, usurinta, glorie?
Cum ar fi sa devenim constienti de darurile noastre, de abundenta din noi si din jurul nostru?
Cum as vrea sa arate viata mea?
Universul abia asteapta sa fie contributie pentru noi! Scopul nu e sa primim raspunsuri, desi acestea vin la pachet cu constientizarile, ci sa accesam constiinta si sa traim in prezenta. Cum se poate mai bine decat atat? Ce altceva e posibil?
Da-ti voie sa primesti! Cum ar fi sa iti permiti sa primesti? Pentru inceput poti primi sesiuni BARS, relaxare atingere, atentie, … Ce contributie pot fi eu pentru tine? Ce contributie poti fi tu pentru mine? Ce contributie putem fi impreuna?
Urmatorul curs are loc pe 7 august de la ora 10.00 pana la 18.00.
Locatie: Otopeni – vizavi de Mc Donald’s Otopeni, langa restaurantul Ambasad’Or.
Pe parcurs se oferă apă, ceai, cafea, gustare.Toate minunate!

Adina Ene – 0724.226.999
Coach & Formator & Consilier Dezvoltare personala (formare spirituala si psihanalitica)
Terapii Alternative, Practician Terapia cu Ingeri (Certified Angel Practitioner by Charles Virtue)
adinaaaa@ymail.com

Locaţie: Otopeni
reper: Mc Donald's Otopeni

Comentarii :
Vă puteţi întoarce oricând la această pagină şi să lăsaţi un comentariu în urma participării la eveniment.