Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

Vulturul - alegerea intre schimbare sau moarte

22.7.2015

0 comentarii

citeşte

Din specia vulturilor, vulturul plesuv alb traieste cel mai mult. Cuiburile, foarte mari si solide, si le construieste in varful copacilor, iar femela depune in ele anual – la inceputul lunii aprilie – 2 sau 3 oua. Deoarece sunt pasari familiste (vulturii isi aleg partenerul pe viata), cuibul este reconstruit in fiecare an, ambii parinti adaugand mereu crengute, frunze si betigase pentru a-l intari. 

Astfel, pe durata intregii vieti a unei perechi de vulturi (care poate fi de pana la 30-35 de ani), un cuib...

Rezumat luna Iunie 2015

21.7.2015

A darui & A primi

0 comentarii

citeşte

 

Ce am mai facut? In luna Iunie:

 
@ Am informat si am strans fonduri pentru evenimentul organizat de Asociatia Sansa Ta: "Cupa Sansa Ta". Am asigurat preluarea si livrarea donatiilor. 
10 kg cirese,
100 banane,

Codul etic al amerindienilor

20.7.2015

0 comentarii

citeşte

Locuitorii nativi ai celor două Americi sau amerindieni sunt locuitorii pre-columbieni ai continentului America, descendenţii acestora şi alte multe grupuri etnice care se identifică cu aceste grupuri de oameni. Referirile la aceste grupuri de locuitori nativi sau indigeni ai Americilor cuprind, printre altele, nativi americani, Primele naţiuni, amerigieni, respectiv denumiţi de către Cristofor Columb, (geografic total incorect),...

Căsătoria - mesaje de la ingeri

18.7.2015

0 comentarii

citeşte

Căsătoria este o declaraţie prin care un cuplu vrea să înalţe parteneriatul iniţial la un nivel mai înalt, să zboare cu îngerii romantic, emoţional, fizic şi spiritual. În acest sens, ea reprezintă simbolic dorinţa unei uniri cereşti cu iubire. Reprezintă dorinţa de unitate, de fuziune cu Divinitatea. Căsătoria caută statornicia lui Dumnezeu, pentru a crea o oază de pace în mijlocul haosului din lumea exterioară.

Atât de multe speranţe şi vise ne punem în căsătorie încât aceasta ajunge să se clatine sub greutatea zdrobitoare a aşteptărilor noastre. Este adevărat totuşi că,...

Arta de a iubi

8.7.2015

0 comentarii

citeşte

„Astăzi, Părinte al Universului, te rugăm să ne deschizi inimile şi ochii pentru a ne putea bucura de întreaga ta creaţie şi pentru a trăi într-o comuniune eternă de iubire cu tine. Ajută-ne să te vedem pe tine în tot ceea ce percepem cu ochii, cu urechile, cu inima noastră, cu toate simțurile noastre. Ajută-ne să percepem prin ochii iubirii, astfel încât să te descoperim pe tine oriunde ne-am duce şi să te vedem pe tine în întreaga ta creaţie.

Ajută-ne să te vedem pe tine în fiecare celulă a corpului...

A privi inauntru

15.6.2015

0 comentarii

citeşte

“Cine priveşte mai întâi în oglinda apei vede mai întâi propria-i imagine. Cine se îndreaptă spre sine însuşi riscă să se întâlnească cu sine însuşi”(Jung). Ne datorăm nouă înşine un moment de autoreflecţie cu care să ne gratificăm Eul. Un pas esenţial ne-ar duce la “grota” din vis unde ne-am întâlni cu Animus şi Anima, expresia bisexuată a persoanei sau, mai simplu, principiul feminin şi masculin care coexistă şi se manifestă în interrelație în cadrul aceluiaşi individ. Yin şi Yan, Animus şi Anima relevă aceeaşi certitudine: deşi bărbatul se percepe...

Bucuria si suferinta

12.6.2015

0 comentarii

citeşte

Cea mai mare bucurie pe care I-o putem face lui Dumnezeu este sa ne traim viata cu bucurie, aducand bucurie in vietile celorlalti, care sunt sinonime cu a-L celebra pe Dumnezeu, cu a-L pastra mereu pe Dumnezeu in inima, in mintea, in viata noastra. Daca tu crezi ca prin suferinta ta sau a altora dobandesti ceva, te minti puternic. Adevarata bucurie nu se poate cladi niciodata pe nefericirea sau pe suferinta vreunei fiinte. Suntem intercolegati, asadar cand eu aleg sa sufar, voi face si alte piese de Domino sa cada....

Vrei, poti, stii?

9.6.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Ceea ce este adevar si adevarat pentru o persoana, poate fi ciudat, interesant sau complet fals pentru altcineva. Descopera geniul care esti. Esti ok asa cum esti. Pe un anumit nivel creezi dilema si problema, iar – ca un creator minunat al propriei realitati – cand te hotarasti sa urci o octava, gasesti solutia – solutia ta, rezolvarea ta personala, reteta succesului si bucuriei pentru tine, pentru sufletul tau, corpul tau, cariera ta, pentru fiinta care esti acum, cu valorile, resursele si intelepciunea din prezent.

Cand ii dai altuia puterea ta,...

Ce altceva e posibil in viata mea?

9.6.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Ce este durerea din corpul tau? Dar boala? Poate insemna ca propriul tau corp vrea sa iti comunice de urgenta ceva important? Ce vrea oare corpul tau sa iti spuna? Te-ai gandit sau ai simtit vreodata ca durerea si boala sunt blocaje, convingeri limitative, pareri de care tii cu dintii si poate nu iti mai sunt de folos? Poate ca nu esti pe drumul tau? Cu ce te minti? Ce vrei sa ascuzi, sa innabusi?

Esti nervos/nervoasa sau nemultumit/a aparent fara motiv? Deschide-te in fata ta, acorda-ti timp, atentie, afectiune.

Daca simti...

Bolile de coloana

9.6.2015

0 comentarii

citeşte

Sursa: Serban Ionut Catalin facebook BOLILE DE SPATE & COLOANA VERTEBRALA SI CAUZELE SPIRITUALE Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion în viaţa lor, o nedreptate, mai ales dacă este vorba de o maladie ereditară sau e luată de la cineva. Orice boală sau accident apărut în viaţa ta a fost provocat de tine. Boala este pur şi simplu un semnal al corpului tău.

„Orice boala este o oportunitate si nu o judecata. Scopul bolii este de al conduce pe om la el insusi.”-preluare din medicina chineza. Supraconştiinţa ta, latura...