Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

Contact

12.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Consiliere telefonica – sedinta dureaza timp de 50 de minute. Pentru consiliere, terapii, tehnici de masaj, aromoterapie ne intalnim la cabinetul din strada Dristorului nr 3, bloc A21, scara B, sector 3 – zona Decebal / Piata Alba Iulia si doua zile pe saptamana ma gasiti la sediul din Otopeni, zona Restaurant Ambasad’Or / Mc Donald’s. Pentru programari sunati la numarul de telefon 0729.51.88.17 intre orele 8.00 si 19.00 de luni pana vineri.

Rugaciune din inima

11.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

„Trei voi, trei noi, miluieşte-ne pe noi!”

Odată, o corabie cu câteva sute de oameni călătorea spre Ierusalim. Pe cale, la corabie s-a stricat ceva şi căpitanul a zis: – Trebuie să ancorăm undeva pentru a repara corabia.

Şi, văzând în depărtare o insulă care părea pustie, s-au apropiat de ea, au ancorat şi au mers mai departe cu bărcile. Era o insulă cu multă vegetaţie. Oamenii au ieşit şi ei din corabie şi au început să umble pe insulă să vadă ce fel de pământ era acolo, pentru că vedeau flori...

Povestea vaduvei Anastasia

10.9.2014

A darui & A primi

0 comentarii

citeşte

Imparatul Nichifor Votaniatul, al Constantinopolului (1078-1081), a facut o catedrala mare, aproape cat Sfanta Sofia. A venit patriarhul Ierusalimului, al Constantinopolului si al Alexandriei, ma rog, ca atunci cand se sfinteste o biserica imparateasca.

Cand a terminat-o, a anuntat sfintirea . Sfintirea bisericii se anuntase cu cateva luni inainte, ca sa aiba lumea timp sa vina. Ca atunci nu erau masini, avioane, sau trenuri. Tractiunea se tacea cu boii, caii si magarii, iar pe mare veneau cu corabiile. La sfintirea bisericii imparatului Nichifor au venit patriarhi, 40 de mitropoliti, mii de...

Poate vreodată face rău Reiki?

9.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

In ultima vreme, de o buna bucata de timp peste tot in jur aud o “noua ” sintagma a Reiki si anume : ” cu Reiki se poate face rau !” Poate fi o “noua teorie” , o “noua invatatura” a Reiki-ului modern ? Este posibila folosirea acesteia pentru a fi cat mai “original”, “neobisnuit” sau ” in afara tiparelor “? Pentru a putea sa tragem o concluzie asupra fenomenului Reiki, va trebui prima data sa analizam si sa intelegem cat mai profund, la adevarata valoare cateva elemente importante ale...

Singurul bolnav de chilotorax din Romania

6.9.2014

A darui & A primi

0 comentarii

citeşte

Dragi oameni, avem nevoie de voi! Va rog sa cititi si totodata sa ajutati cumva: Este vorba despre o familie din Vizuresti, judetul Dambovita, cu un copil in varsta de 3 ani foarte bolnav -diagnosticat cu chilotorax ,singurul caz din Romania. Toate proteinele din alimentatia lui plus colesterolul se strang intre plaman si pleura. Nu se poate hrani decat cu un fel de lapte praf care costa aproximativ 170 ron. Situatia financiara a familiei este modesta, venitul total foarte limitat. Tatal...

Afirmatie!

5.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Multumesc pentru faptul ca exist. Am viata. Traiesc. Sunt sanatos. Multumesc pentru sanatatea mea!

Ii multumesc inimii mele pentru faptul ca bate! Ii multumesc aerului pentru faptul ca imi sustine viata. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru inca o noua zi binecuvantata. Iubesc totul. Iubesc viata. Iubesc oamenii. Trimit iubire catre orice forma de viata si ma deschid catre a primi iubire.

Am fost creat din dragostea lui Dumnezeu si la randul meu trimit dragostea mea mai departe. Sunt o manifestare a Inteligentei Atotcreatoare si ma bucur din plin de viata mea. Ii...

Cauze psihologice ale bolilor 1

5.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Cauzele psihologice ale amputarii membrelor

Amputarea totala sau partiala a unui membru , practicata pentru ratiuni accidentale ( datorita accidentelor) sau medicale (cangrene, tumori ) este adesea asociat cu o mare culpabilitate in raport cu un aspect din viata mea. Eu vreau ca aceasta situatie sa dispara din viata mea, pur si simplu as vrea sa o decupez si sa o arunc. In loc ca acesta situatie sa dispara, eu somatizez si este decupata o parte din corpul meu. Totul se petrece intr-un mod inconstient. Daca nu accept aceasta amputare, o...

Ce este un consilier de dezvoltare personala?

5.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in insotirea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile...

Povestioara cu trei batranei

5.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

O femeie iesi din casa si vazu 3 batranei cu barba alba stand în fata casei. Nu-i cunostea, dar îi invita în casa, poftindu-i la masa. -Sotul tau este acasa?,întreabara ei. -Nu, este la lucru. -Atunci nu putem intra, replicara ei.

Seara, cand sotul se intoarse, ea ii povesti despre cei trei mosnegi. -Du-te, spune-le ca am venit si pofteste-i inauntru.

Femeia se duse si facu intocmai. -Nu putem intra toti în casa, replicara ei. -Cum asa? întreaba ea. Unul dintre mosnegi ii explica: “Eu sunt BUNASTARE, el este SUCCES, iar celalalt...

Morcov, ou sau cafea?

5.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Un discipol se vaita maestrului sau ca nimic nu-i ieșea bine. Nu stia cum sa faca sa progreseze si se considera invins. Era obosit sa lupte fara a obtine nici un rezultat. Avea impresia ca de fiecare data cand rezolva o problema, aparea alta. Atunci maestrul i-a spus:

– Vino cu mine in bucătărie!

Maestrul luat 3 oale si le-a pus cu apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba apa, a pus morcovi intr-una, oua in alta si un ultima niste cafea. Le-a lasat sa fiarba fara sa spuna un cuvant.