Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

Life and Spiritual Coaching

9.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Coachingul este un dialog in care clientul / clientii sunt ghidati spre a-si descoperi resursele, a le folosi si a actiona in directia dorita. Coaching-ul este un proces de constientizare, autocunoastere, dezvoltare personala, orientat pe solutii. Coaching inseamna antrenament, de aceasta data fiind vorba de antrenament mental.

Coaching-ul este un parteneriat care accelereaza performanta si progresul clientului, ajutandu-l sa devina ce isi doreste sa devina. Coaching-ul este o calatorie catre sine. Implica dialog, o comunicare speciala si profunda.

Coach-ul nu judeca, nu da verdicte, nu se considera superior nimanui, este etic si...

Programe de armonizare feminina

9.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Programe pentru FEMEIA minunata care esti: 

A) Imbunatirea relatiei cu corpul tau, cu feminitatea

B) Program de armonizare sani / crestere / fermitate 

Am propus doua programe din aceeasi arie: PROGRAM FEMINITATE si PROGRAM PENTRU ASPECTULUI SANILOR. Desi putin diferite, ele pot fi impletite cu usurinta pentru imbunatarirea mai multor aspecte din viata femeii chiar pe toate planurile, cand exista dorinta, vointa, implicare, automotivare, deschidere. :-)

Anii de zile mi-am dorit sa am sanii mai mari, uneori ma simteam complexata, alteori mi-i comparam cu alti sani mai mari, poate mai fermi...

Ma gandeam ca operatia...

Proces de corp intinerire: ACCESS FACELIFT - Lifting pentru ten, corp, intreaga fiinta

9.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Este posibil sa te simti si sa arati mai tanar/a fara sa injectezi acid botulinic, fii intepat cu ace de acupunctura sau creand alte traume si dureri corpului?  Access Facelift este un proces dinamic si cu rezultate uimitoare care poate sa dea timpul inapoi in ceea ce priveste modul in care aratam - chip si corp - si in care ne simtim. Daca este facut de minim 20 de ori ramane permanent. Dupa doar o sedinta de 40-60 de minute deja se vad diferente: te vei simti foarte relaxat/a, revigorat/a,...

Mancare sanatoasa FruFru - reteta iaurt cu cereale si goji

9.10.2015

Nutritie

0 comentarii

citeşte

Dragilor, de curand prin intermediul unui prieten de suflet am aflat ca pot sa mananc sanatos la orice ora din zi si din noapte. E vorba de mancare ca si cum ar face-o mama in casa fara bazaconii adaugate: produsele marca FruFru, care se gasesc in Mega Image si in magazinele lor. Gama destul de diversificata cuprinde, din cate am observat eu supe - sunt indragostita iremediabil de cea de spanac, paste, salate, sandwish-uri, deserturi - budinca de chia cu capsuni e waw, cand simt nevoia de mai dulce adaug...

Iulia Hasdeu

2.10.2015

0 comentarii

citeşte

Acum cateva zile plimbandu-ma impreuna cu fiul meu, am trecut pe langa liceul "Iulia Hasdeu". M-am simtit onorata sa povestesc despre o fiinta atat de speciala, care ma fascineaza. Mi se pare foarte interesant ca am amintit de ea in preajma datei decesului ei - 29 septembrie... desi au trecut 127 de ani de atunci. 

In memoriam, imi permit sa postez un articol despre Iulia Hasdeu - geniu, constiinta, spirit inalt

"Sa poarte-atata minte Un cap asa de tanar a fost de neiertat (...)" Al. Vlahuta, "Iulia Hasdeu"

Iulia Hasdeu. Spiritul care l-a bantuit...

100 de chei de aur

2.10.2015

0 comentarii

citeşte

Cele 100 chei de aur ale practicii spirituale care va asigura eliberarea si ascensiunea in acesta viata:

1. Cea mai importanta cheie de aur, in opinia mea, este sa priviti fiecare persoana, animal, planta sau minerala ca pe Dumnezeu care va viziteaza in forma fizica. Primiti pe toti si toate ca pe o incarnare a Sinelui Etern, inclusiv pe voi insiva.

Gand

23.9.2015

0 comentarii

citeşte

Te-ai gandit ca trebuie sa fii foarte puternic sa accepti ca esti neputincios uneori, ca te doare, ca ai momente in care simti ca iti e greu? Acesta e inceputul schimbarii, cand nu te mai minti (cel putin nu asa tare emoticon...

ACTIUNE SPRE SUCCES

8.9.2015

0 comentarii

citeşte

Cand te afli in impas, schimba abordarea in mod radical si actioneaza activ! Fii sigur/a si constient/a de faptul ca universul iti sprijina actiunile odata ce intentiile tale devin clare!

VISEAZA 

PLANIFICA

ACTIONEAZA

Succese infinite pentru ca poti, stii, meriti! 

 

 

Frumusetea si iubirea

8.9.2015

0 comentarii

citeşte

Tesla - contributie de valoare uriasa

3.9.2015

0 comentarii

citeşte

Interviu cu NIKOLA TESLA pentru revista „Immortality”

Scris de Editor VOPUS

 Acesta afost realizat în laboratorul său din Colorado Springs în anul 1899.

Totul este Lumină. Într-una din razele sale este destinul naţiunilor, fiecare naţiune are propria sa rază în acest mare izvor de lumină,...