Dezlegare

1.12.2014

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Juramintele pe care le-am facut in alte vieti uneori ne pot urmari si peste ani, chiar sute de ani, in urmatoarele incarnari. Vechile promisiuni si legamintele de saracie, de castitate, de sacrificiu ne pot tine in situatii nesanatoase, ne pot crea probleme financiare, de relationare, sexuale, dificultati de a gasi partenerul potrivit, stari de vinovatie si neimplinire, tendinte de autosabotaj.

Iata un mod foarte simplu si eficient de a ne dezlega de juramintele anterioare, iar efectele negative generate vor fi indepartate si vindecate:

Aprindeti o lumanare si invocati prezenta, ajutorul si puterea Arhanghelului Raziel – el va interveni si va dizolva toate juramintele facute in trecutul vostru dupa ce veti formula clar si ferm acest lucru. Rostiti mental sau cu glas tare:

“Dezleg ACUM orice legamant de saracie pe care l-am facut in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg ACUM orice legamant de celibat pe care l-am facut in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg ACUM orice legamant de sacrificiu de sine pe care l-am facut in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Cer ca toate efectele acestor juraminte sa fie vindecate si anihilate pentru toata lumea implicata in toate timpurile si in toate directiile! Amin!”

Multumim Arhanghelului Raziel pentru prezenta si interventia sa divina. Priviti cu incredere ce va urma caci veti observa sigur imbunatatiri in toate aspectele vietii voastre.

O alta metoda este sa trimitem aceste legaminte in lumina lui Dumnezeu si sa simtim cum ne-am eliberat si cum Dumnezeu pune in loc lumina si iubire si tot ce avem nevoie pentru binele nostru cel mai inalt si calitati pentru implinirea misiunii noastre divine.

Desigur putem sa rugam cat de multe entitati de lumina sa ne asiste si sa ne ajute in acest proces si in viata de zi cu zi.

Sursa: http://vindecaviata.wordpress.com/2014/11/21/dezlegarea-juramintelor/

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”