Cine esti?

6.12.2014

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Buna, suflet minunat. Eu sunt ADIR si asteptam cu bratele deschise o noua intalnire cu tine. As dori sa iti spun o poveste foarte frumoasa. Fii cu ochii deschisi, cu urechile deschise si cu emotia iubirii in suflet. Poate aceasta poveste te va smotiona sau …nu. Cert este ca nu te va lasa indiferent.

“Candva demult, cand Pamantul era gol, au poposit ingerii si diverse fiinte de lumina. Acestia au inceput sa construiasca pe plan vibrational tot ce isi doreau. Au format campii, munti, ape, rauri, dealuri. Se jucau cu formele pana cand au vazut ca se pot materializa, dintr-un simplu gand au devenit reale. Ingerii s-au bucurat si au inceput sarbatoarea. Au venit tot mai multi, si mai multi, pana cand Pamantul s-a umplut de ingeri si fiinte de lumina. Pamantul se bucura alaturi de ei si radeau mereu la orice lucru faceau. Ei stiau ca si pamantul este viu si simte. Simtea doar bucuria si fericirea alaturi de ingeri care poposeau si creau viata. Intr-o zi insa s-au adunat mai multi ingerasi care au spus:

– Este deja prea plictisitor sa ne tot distram. Este frumos dar am vrea sa experimentam si altceva. Atunci ei au vorbit cu Dumnezeu si l-a spus:

– Doamne, vrem sa experimentam cat mai multe lucruri. Nu doar fericirea, bucuria si distractia. Cum ar fi sa vedem o alta latura a lucrurilor? Dumnezeu le-a spus atunci:

– Ce ati vrea voi sa creati? Ce vreti sa experimentati? Puteti sa faceti orice va doriti. Eu nu va stau in cale. V-am oferit liber arbitru. Ingerii au stat si s-au consultat unii cu altii. Apoi si-au dat seama ca daca exista iubire si fericire trebuie sa existe si opusul lor.

– Cum ar fi sa experimentam si opusul dragostei? Astfel vom stii ceea ce nu suntem cu adevarat si ne vom trezi. Zis si facut. Au inceput sa experimenteze ceea ce nu exista cu adevarat. Frica, ura, tristetea, supararea. Toate aceste iluzii i-au prins insa intr-o mare capcana. Curand pamantul a fost plin de ingeri care au uitat cine sunt si ce au de facut aici. Au uitat de fiinta vie care este pamantul si care i-au primit cu mare drag pe fiecare in parte. Au uitat ca fiecare oniect din lumea aceasta este viu. Au uitat ca tot ce exista pe lume este dragostea. Au uitat ca pot sa isi creeze propria realitate. Au uitat toate acestea si viata pe pamant s-a transformat in haos. Razboaiele au inceput sa puna stapanire, viata era tot mai grea si mai apriga. Ingerii au inceput sa se urasca unii pe altii, sa se invidieze si sa se separe de totul unitar de la inceput.

Totul a inceput dintr-o joaca si a continuat intr-un mare dezastru. Pamantul este batjocorit. Vietile ingerilor sunt batjocorite, distruse. Din cand in cand unii ingeri se trezesc si devin constienti de natura lor divina. Dumnezeu vazand aceste lucruri s-a hotarat sa le dea sansa si sa evolueze. Sa aiba iar vietile pe care le-au avut la inceput. Sa fie iar pace si armonie ca atunci. Ingerii au mers la El si le-a spus:

– Doamne, am creat un haos, ne cerem iertare. N-am crezut ca se va ajunge aici. Dumnezeu bland le-a spus:

– Ingerasi, fiti linistiti. Am sa va trimit si alti ingeri care sunt in cer si ei va vor ajuta sa evoluati. Sa le cereti tot ce va doriti. Sa ii simtiti. Sa vorbiti cu ei. Ei sunt exact ca si voi doar ca au menirea de a sta la dispozitia voastra si a va ajuta.

– Vei trimite alti ingerasi sa ne ajute?

– Sigur ca da. Meritati acest lucru. Eu va inteleg. Ati dorit sa experimentati si altceva in loc de iubire si pace. Deci meritati sa fiti ajutati de fratiorii vostru.

– Dar, Doamne, daca nu ii vom recunoaste? Daca nu vom crede in ei?

– Sa tineti minte ce va spun. Ingerii sunt trimisi de mine. Iar ei sunt un semn ca mie imi pasa de voi, care sunteti tot ingerasi. Nu exista diferenta intre voi si ei decat legat de misiune. Aveti aceleasi puteri si puteti sa faceti tot ce va doriti.

– Doamne, dar cum putem sa fim noi ingerasi cand lumea intreaga ne considera oameni? Spun ca suntem rai, ca am distrus planeta? Pana si alte fiinte ne controleaza. Noi nu meritam sa fim numiti ingerasi. Ei sunt mult prea blanzi si iubitori.

– Meritati chiar mai mult. Eu va iubesc exact asa cum sunteti. Iar pentru mine sunteti ingerasi. Nu va mai judecati. Priviti-i pe ceilalti ingerasi pamanteni la fel cum v-as privi Eu. Cu iubire. Ascultati unul de altul. Iubiti-va. Sunteti frati. Sunteti prieteni cu totii. Iar atunci cand va este greu chemati in ajutor pe ingerasii ceresti. Doar v-am spus” precum in cer asa si pe pamant “. Unii sunt ingerasi pamanteni, iar altii ingerasi ceresti. Dar toti sunteti o familie.

– Doamne, este minunat ceea ce ne spui. Tata! Ne dorim ascensionarea. Dorim sa revenim la ce am fost candva. Iar ingerii pamantesti au inceput sa lucreze pentru ceilalti ingeri care aveau nevoie de ajutor. Ajutor in trezirea constiintei lor. Ei parca dormeau si nu vedeau lumina iubirii. Dar tu poti sa o vezi si sa o simti, gandindu-te ca Dumnezeu te iubeste! Esti un inger, iar Dumnezeu te-a trimis din cer pe acest pamant pentru a evolua si a experimenta tot ce iti doresti!”

Aceasta frumoasa poveste este adevarata. Tu esti un inger. Un inger care doreste sa se cunoasca pe el si sa traiasca in iubire. Am vrut sa iti spun aceasta poveste si te rog sa o iei ca pe un semn divin pentru ca meriti sa stii cine esti. Esti un inger si mereu vei fi!

Indiferent de greselile tale, indiferent de defecte sau pacate, esti o fiinta divina iubita de Dumnezeu mai mult ca orice pe lume.

Cu multa iubire, al tau pleiadian ADIR

Sursa: http://mesajeceleste.com/cerulatrimismultiingeri/

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”