Ultimele știri – Înaltul Consiliu de Lumină din Agartha(confirmari)

10.12.2014

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

De Georgi Stankov, 05 decembrie 2014 – postat pe 6 Decembrie 2014

Pământul Interior Agartha a fuzionat astăzi cu Pământul.
Agarthienii au ajuns acum la suprafața Pământului.
Astăzi, mie și Carlei, ne-au anunțat iminenta lor apariție în fața umanității.
Mai multe orașe ale Luminii se vor manifesta în zilele care vor urma, în locurile selectate pe această Planetă.
Această zi este una de bun augur, într-adevăr…o zi binecuvântată și plină de surprize. După ce copiii Pământului Interior ne-au vizitat în această după-amiază exprimându-și cu exuberanță bucuria pentru fuzionarea Pământului Interior cu Suprafața, dansând în jurul nostru în dormitor și afară, în aer liber, Consiliul Luminii din Agartha și-a făcut simțită prezența în această seară și a transmis un mesaj Carlei:
Anunțul oficial al sosirii pe suprafața Gaiei și iminenta lor apariție în fața umanității.
De mai bine de 20.000 ani, fostele ființe din Lemuria (de care mulți dintre noi suntem legați) au așteptat acest minunat moment din istoria omenirii și a Gaiei, ca să-și facă apariția. Acel moment este acum…iar noi ar trebui să fim încântați, precum copiii care așteaptă cadourile de Crăciun.
Fac acest anunț înainte de publica mâine mesajul complet al Consiliului, ca să știți că faza cea mai importantă a Ascensiunii s-a declanșat.
Permiteți-mi să vă transmit un scurt mesaj în avans. Agarthienii au confirmat faptul că începând de azi vechea matrice nu mai are nicio putere asupra noastră – noua umanitate ascensionată. Prin urmare, acum ar trebui să ne acordăm la energiile Iubirii 5D și 6D provenite din Pământul Interior și Tărâmurile Superioare și să uităm odată pentru totdeauna această realitate îngrozitoare, densă și încă foarte toxică, care va dispărea precum se disipă ceața.
Aceasta este o condiție necesară pentru toți Luptătorii Luminii, vechi și noi, pentru a fi capabili de a-i vedea pe Agarthieni și de a comunica cu ei. Deoarece ei nu își vor coborî frecvențele, doar câteva persoane foarte capacitate (adevărații membri PAT) vor fi capabile să-i vadă. Același lucru este valabil și atunci când primele orașe de Lumină vor începe să se manifeste pe această Planetă-Mamă ascensionată și vor transforma actuala matrice 3D orioniană, suprapunându-se acesteia.
Nu este mai mult până mâine. Fiți pregătiți pentru cele mai bune știri din viața noastră – pentru ceea ce s-a luptat de-a lungul întregului ciclu de încarnare. Suntem în cele din urmă victorioși, așa după cum și Agarthienii ne-au confirmat (încă o confirmare) și ar trebui să începem să sărbătorim.
Felicitări tuturor membrilor PAT și Luptătorilor vechi și noi…am reușit! Am ajuns la ultima destinație – nemurirea și fericirea veșnică! Transfigurarea noastră iminentă și Ascensiunea reprezintă acum o realitate dincolo de orice îndoială, și mult mai mult decât atât: o lume complet nouă a miracolelor, cum nu ne-o putem imagina. Eu am simțit această veste bună de ceva timp…și iat-o, în cele din urmă!
Bucurați-vă de înserare, pe coasta Pacificului, și de noii zori ai zilei, pe bătrânul continent Europa!
Suntem Unul!
Suntem Maeștri Ascensionați!
Suntem noile Logosuri ale Noilor Lumi!
Suntem Gardienii noii Galaxii de Aur!
Suntem victorioși!
Ne-am îndeplinit misiunea pentru care am muncit din greu, după căderile Lemuriei și Atlantidei…cea mai mare minune din acest Omnivers: Ascensiunea Gaiei!
Ura!

Sursa articolului, aici via http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2014/12/ultim

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”