DESPRE PROTECȚIE ȘI VINDECARE ENERGETICĂ

1.1.2015

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

A ne simți supărați pe cineva, care ne-a făcut rău, poate să ne pară adesea un lucru firesc și normal. Însă asta, nu înseamnă că trebuie să continuăm să hrănim această convingere și stare perceptuală, și nici să ajungem, chiar,până la epuizarea noastră fizică și energetică. Desigur, nu e o surpriză pentru nimeni că unii oameni sunt dificili. E posibil, ca multe persoane din cercul nostru de prieteni, cunoștințe, colegi de serviciu, de școală, etc să fie adesea puși pe harță, să fie certăreți, refractari, arțăgoși, cinici, zeflemiști, răutăcioși, invidioși, prefăcuți, posesivi, sau deprimați. Unii dintre ei pot suferi de afecțiuni psihice sau emoționale, de neîncredere în sine, de teamă. Mințile lor pot fi deformate și distorsionate, din cauza experiențelor traumatizante din copilărie (provocate din persecuție, neînțelegere, lipsuri, abuzuri emoționale sau fizice, etc). Alții pot fi stresați din diverse probleme personale, emoționale, relaționale, financiare, locative sau de serviciu.

Adesea se poate întâmpla ca acești colegi să ne provoace pe diverse motive, și noi să fim tentați să reacționăm instinctual, la primul impuls al orgoliului sau vanității firii noastre. Însa, în cazul unor astfel de reacții, nu facem altceva decât să le întoarcem energia negativă prin nemulțumiri sau furii. Ceea ce nu știm însă, este faptul că, pentru a reacționa, mai întâi corpul nostru preia asupra sa, negativismul lor și toată energia și efectele sale negative, care se răsfrâng asupra întregului nostru corp energetic și fizic. Ca să împiedici scăderea vibrațiilor tale și să creezi astfel conjunctura prin care, energia ta pozitivă va migra în câmpul energetic al ”agresorului”, e nevoie să-ți păstrezi vibrația pozitivă intactă. Creându-ți mental un ”scut energetic protector”, sub forma unui gând pozitiv (de iertare, compasiune, toleranță, iubire), adresat agresorului – energia ta pozitivă, va anula în mod instant, energia negativă a acestuia.

O astfel de ”armură energetică”, va împiedica atitudinile negative, agresiunile emoționale sau verbale neplăcute, să ne afecteze. Vibrația energetică pozitivă manifestată prin compasiune și înțelegere (indiferent dacă sunt exprimate prin gând sau prin atitudine în plan fizic), va avea efectul de a dizolva negativismul, convertindu-i vibrația în pozitiv, printr-un proces de schimbare a sensului polarității lor. Odată ce devenim conștienți de principiul iertării și al bunăvoinței, vom evita să mai acumulăm la nivel subconștient, energiile nefaste ale atitudinilor negative, a resentimentelor, supărărilor, neliniștilor, fricilor, mâniilor, frustrărilor. În acest sens, al eliberării noastre de efectul propriei negativități acumulate în timp (prin experiențele negative ale suferințelor, neîmplinirilor, eșecurilor, nefericirii, a lipsei de iubire din partea celorlalți, etc), putem folosi afirmațiile pozitive de iubire, de genul:

”SUNT PLIN DE IUBIRE, ARMONIE, ÎMPĂCARE ȘI PACE SUFLETEASCĂ – ȘI ÎMBRĂȚIȘEZ PRIN BUNĂVOINȚĂ, ARMONIE, IUBIRE, PACE, COMPASIUNE, ÎNGĂDUINȚĂ ȘI ACCEPTARE – SUFLETUL, INIMA, MINTEA ȘI SPIRITUL LUI…”

Inteligența infinită a energiei pozitive a iubirii, generează în sufletul, karma, inima și spiritul nostru, o transformare radicală și definitivă, prin conștiință, poziționându-ne pe calea ascendentă a evoluției spirituale către iluminare și transcedență Sinelui nostru energetic, și a minții, către înțelegere și claritate. O astfel de stare a împăcării și liniștii sufletești, crează mediu de transformare fizică la nivel de structură organică și chiar a ADN-ului. Schimbându-ne felul de a gândi și simții, și antrenându-ne mintea pentru asta, ne vom schimba obiceiurile și atașamentele nesănătoase dezvoltate față de ele, modificându-ne structura informatică la nivel de repere, experiențe și convingeri, din subconștientul nostru.

Schimbându-ne atitudinea, sentimentele și gânduri, schimbăm totul. Chiar și starea de sănătate, activându-ne funcțiile de auto-vindecare. Prin păstrarea continuității stării de vibrație energetică pozitivă, specifică stării mentale dominate de credință, compasiune și a iubire, bolile de care suferim vor regresa în cele mai multe situații, până la vindecare. Iar prin iertare, traumele emoționale se vor cicatriza.

Răul pe care-l generăm prin energia gândurilor, sentimentelor, atitudinilor sau faptelor negative îndreptate asupra celorlalți, sunt îndreptate în mod instant și asupra micro Universului nostru energetic, organic , celular și micro-biologic. Printr-un PH negativ menținut la nivelul corpului nostru fizic și energetic, prin stări conflictuale, supărări, nemulțumiri, vinovății și frici, nu facem altceva decât să dereglăm funcțiile organice, celulare și microbiologice din corpul nostru, auto-inducându-ne bolile. Suntem singurii responsabili pentru ceea ce simțim, gândim, avem, suntem, alegem și facem.

Nimeni altcineva în afară de noi (nici măcar factorii de mediu), nu este vinovat pentru răul pe care-l provocăm singuri, nouă și celorlalți – indiferent prin câte scuze, obiecții sau justificări ar încerca mintea, să ne inducă percepția contrariului. Nimeni în afară de noi nu știe ce gândim și ce simțim, până nu ne dăm de gol. De aceea, în raport cu propriul nostru Micro și Macro Univers perceptual, suntem singurii gânditori, astfel devenim singurii responsabili atât pentru felul în care gândim despre ceilalți, cât și pentru consecințele și rezultatele propriei noastre atitudini și vieți (inclusiv pentru efectul lor asupra celorlalți) – induse prin șirul alegerilor, acțiunilor sau inacțiunilor noastre.
Sandor Kasza

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”