Despre cuptorul cu microunde

18.11.2014

Articole > Nutritie

0 comentarii

S-a recunoscut acum câţiva ani faptul că problema microundelor, nu este radiaţia, care nu poate fi percepută de organismul uman, ci faptul că microundele alterează ADN-ul produselor alimentare, iar corpul nu îl mai recunoaşte.

Microundele funcţionează la fel pentru toate substanţele. Orice ai pus în cuptorul cu microunde suferă acelaşi proces distructiv. Microundele agită moleculele, iar acestea se mişcă din ce în ce mai repede. Această mişcare provoacă fricţiune care denaturează substanţele. Sunt distruse vitaminele, mineralele, proteinele şi se formează compuşi noi, numiţi compuşi radiolitici care nu se găsesc în natură.

Corpul generează mai multe celule grase pentru a se proteja de produsele alimentare fără valoare nutritivă, pe care încearcă să le elimine rapid. Gândiţi-vă la toate mamele care încălzesc laptele la aceste aparate „sigure”. Ce zici de asistenta medicală din Canada care a încălzit sângele necesar unui pacient pentru transfuzie şi în mod accidental acesta a murit, deoarece celulele sanguine au murit în timpul tratamentului cu microunde. Dar factorii de decizie spun că aceste aparate sunt sigure. Dar dovada este cea a imaginilor cu plante care mor!

10 motive pentru care ar trebui să renunţaţi la cuptorul cu microunde.

În urma concluziilor studiilor făcute de elveţieni, ruşi şi germani, ar trebui să ne gândim mai bine dacă dorim cu adevărat să ne dotăm bucătăriile cu astfel de cuptoare.

Ar trebui să ţinem cont de următoarele concluzii:
1. Alimentele preparate în mod continuu la cuptorul cu microunde pot provoca leziuni la nivel cerebral, permanente. Se produce o aşa-numită depolarizare sau demagnetizare a ţesutului cerebral.

2. Organismul uman nu are capacitatea de a descompune compuşii noi formaţi sub acţiunea microundelor.

3. Producerea de hormoni sexuali masculini şi feminini încetează sau se modifică dramatic, în urma consumului continuu de alimentele procesate sub microunde.

4. Efectele microundelor asupra alimentelor determină acumularea în organism a produselor reziduale.

5. Conţinutul de minerale, vitamine şi substanţe nutritive este redus, astfel încât corpul nu beneficiază de acestea, sau corpul uman absoarbe compuşi modificaţi care nu pot fi descompuşi.

6. Mineralele din legume sunt transformate în radicali liberi ce provoacă tumori canceroase, sub efectul microundelor.

7. Alimentele pregătite la microunde pot provoca tumori canceroase la nivel stomacal şi intestinal se poate explica astfel rata crescută a cancerului de colon în Marea Britanie şi America.

8. Consumul prelungit de alimente preparate la microunde creşte nivelul celulelor canceroase din sânge.

9. Apar deficienţe ale sistemului imunitar, apar modificări la nivelul glandelor limfatice şi la nivelul sângelui.

10. Consumul de alimente la microunde cauzează pierderi de memorie, de concentrare, instabilitate emoţională şi scădere a inteligenţei.

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”