Constientizari si CURS ACCES CONSCIOUSNESS BUCURESTI 11 SEPTEMBRIE

3.9.2016

Articole

0 comentarii

Am avut parte de un schimb de sesiuni Access Consciousness Bars cu prietena mea foarte draga, Alina Stoian . Suntem amandoua practicieni si facilitatori Bars. A fost absolut fabulos! Am primit o multime de mesaje, constientizari, clarificari, sa nu mai spun de starea foarte profunda de relaxare, o stare de super bine, de incarcare, de conexiune.
Una dintre constientizarile uriase a fost ca atunci cand judecam ceva, cand ne repugna ori ne produce sila, scarba, neplacere, nu putem vedea darul din acel lucru si nu putem crea ceva minunat cu acel lucru. Ex - sunt persoane care construiesc case din deseuri, altii isi intretin familia din reciclare, iar altora doar le "put".
Cand judecam pe cineva nu putem fi contributie pentru acea persoana si nu ii permitem nici acelei persoane sa fie contributie pentru noi. Adica daca cataloghez pe cineva ca fiind "stupid", cum ma pot deschide macar sa il aud, dar sa inteleg intelepciunea sa?
Si eu si Alina suntem daruitoare cu bucurie, asa ca am constientizat impreuna ca atunci cand primim, ii ajutam mult si pe ceilalti. Cu cat primim mai mult, cu atat putem darui mai mult si astfel toata lumea are posibilitatea de a fi happy. Cand primim le permitem celorlati sa fie contributie, sa vada in ei cate au de oferit, cat sunt de bogati de fapt, ca sunt plini de daruri, ca sunt puternici, capabili, minunati.
Poate ca e momentul ca omenirea sa deschida larg portile atat pentru a oferi, cat si pentru a primi.
A urmat o alta constientizare valoroasa ca viata e un dar si moartea e un dar (totul e de fapt un DAR!!!) - este foarte interesant modul in care oamenii au aleg in marea lor majoritate sa priveasca mii de ani moartea ca pe ceva teribil. Frica de moarte, se stie, reprezinta cea mai puternica frica a omului, chiar radacina celorlalte frici. Ce altceva e posibil? Frica aceasta ne opreste de la a ne bucura, ne opreste de la a ne trai viata, ne blocheaza in supravietuire, intr-o patratica mica, in loc sa exploram si sa ne expansionam.
La un moment dat am primit o vizita, am deschis usa si am continuat sa rulam Bars. Tipul, care este practic, pragmatic si destul de reticent a devenit brusc energizat si interesat "ce faceti aici? La ce foloseste chestia asta?". Cu cateva luni in urma i-am facut Bars si a reusit sa adoarma dupa 2 zile de stres si insomnie.
Oh,Doamne! Bars e potrivit pentru o infinitate de situatii, cazuri, persoane. Ajuta la eliberarea traumei, suferintei, dependentelor, dramei, durerii - poate fi vorba despre dureri in corp, dureri sufletesti, framantari la nivel de minte, conflicte interioare si exterioare. Vrem armonie, sanatate, vitalitate, vrem sa ne intelegem mai bine cu cei din jur, sa ajungem la pace interioara. Toata lumea are ceva de imbunatatit, poate te trezesti cu stari inexplicabile de tristete (li s-a intamplat unor prieteni din Italia care nu aveau nici o legatura directa cu zonele ori persoanele afectate de cutremur). Toti ne dorim claritate pe anumite subiecte - poate fi vorba de job, de afacerea proprie (ex. Esti prea implicat si nu stii care e urmatorul pas sau daca sa mai continui colaborarea cu un anumit angajat sau firma), ai examen, ai invatat o luna, dar simti ca nu te poti concentra si parca ai uitat tot. Sau te intelegeai bine cu o persoana (poate chiar partenerul sau copilul) si apare "ceva" si parca dispar puntile comune. La toate acestea se potriveste de minune Bars, cu rezultate reale, inclusiv boli grave, boli cronice, depresii, atacuri de panica, astenii, stres, oboseala, gasirea sensurilor vietii, dezvoltarea perceptiilor. Pentru toti cei care vor sa isi faca viata mai frumoasa si pentru toti cei care vor ca lumea sa devina un loc mai bun. Nu are contraindicatii. Minunat pentru toate varstele incepand cu bebelusi (chiar din burtica mamei), pentru persoane de orice religie si orientare. :)
Pentru sesiuni private cu mine fa-ti programare la 0729.518.817.
Pentru sesiuni private cu Alina Stoian contacteaz-o in mesaj privat pe Facebook.
Te invitam pe 11 septembrie la curs Access Bars in Bucuresti, unde vei invata sa practici aceasta tehnica foarte valoroasa si bogata in instrumente simple cu rezultate notabile. Este o tehnica fabuloasa de vindecare, de imputernicire, de bucurie si schimbari dinamice minunate. Dupa curs vei putea practica pe cei dragi, pe prieteni, pe clienti si vei putea participa gratuit la intalniri, unde primesti si daruiesti sesiuni Bars.
Zile superbe!!!

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”