Constiinta si sanatatea inclusiv in perioada sarcinii

3.9.2016

Articole

0 comentarii

Diverse stari de constiinta vin la pachet cu diverse boli sau cu sanatatea (ceea ce afirmam majoritatea ca ne dorim...) . Bucuria, recunostinta si iubirea ne aduc vindecarea profunda. Boala, durerea, lipsa, separarea sunt semnale ca e timpul sa ne uitam in interior. Fiecare dintre noi este un univers si cuprinde totul in sine. Vrei sa stii ca esti un univers?  Cum e asta pentru tine? 
Aseara la evenimentul Andreei Dascalu in timpul meditatiei am trait niste stari extraordinare si am simtit sustinerea celor mai inalte energii feminine si nu numai. Onorand orice femeie onoram de fapt viata, creatia, Mama Divina, Femeia Divina. Nasterea este un eveniment sacru din viata fiecaruia dintre noi. Cum ar fi ca intreaga omenire sa onoreze si sa celebreze principiul feminin? Cum ar fi ca toate nasterile sa fie privite ca celebrare si fiecare fiinta sa fie intampinata cum se cuvine? Multumesc, Mama! Sfarsit de saptamana binecuvantat!!!

P.S. A fost si seria continua! Daca vrei informatii, suna-ma la 0729.518.817.

EVENIMENT PENTRU GRAVIDE SI PENTRU CINE SE PREGATESTE IN ACEST SENS  Ne vedem acolo!
Joi, 1 septembrie de la la 18.30 Andreea Dascalu, doula si educator prenatal Hypnobirthing in Bucuresti si Simona Tiripan, doula in Constanta.organizeaza o seara cu doula. Vom petrece 2 ore si jumatate impreuna, intr-o atmosfera calma si calda.
Vom vorbi, raspunde la intrebari, vor fi meditatii, masaj, muzica relaxanta.
Vom avea si un invitat care ne va vorbi despre cum se vede nasterea din perspectiva tatalui/sotului/partenerului.
Asa ca, va asteptam cu mic, cu mare, gravidute, mamici, bebei, tatici, in compania doulelor, la Active Center, unde este energia potrivita pentru o astfel de reuniune. Detalii pe pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/948532651942659/

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”