De unde vine starea de bine?

25.6.2016

Articole

0 comentarii

Adu-ti aminte ca starea de bine interioara, starea de fericire, de bucurie nu depind de titlurile tale, de cine esti, de cine nu esti, de ceea ce ai, de ceea ce nu ai, ci depind de ceea ce gandesti, de cum gandesti, de cum privesti si de modul in care vrei sa privesti. Cu cat faci alegerile mai constient,cu cat esti mai prezent in viata ta, cu atat creezi o realitate in concordanta cu maretia fiintei infinite care esti. Daca bucuria ta depinde de ceilalti sau de situatiile exterioare, ai imbulinat-o. In traducere libera, te lasi pe mana altora, care poate ca la acest moment nu stiu nici ce sa faca ei pentru ei, dar sunt "experti" si sfatuitori pentru ceilalti. - curaj sau nebunie????  - ce altceva e posibil?
Cand vad genialitatea din mine, ii dau voie sa se manifeste si in mine, si in afara mea, dar si in ceilalti. Nu uita ca e una sa fiu constient de calitatile, capacitatile, puterea mea si alta e sa ma dau "mare", sa ma laud, sa pretind ca sunt altcineva. Constienta vine din spatiul constiintei, pe cand "datul mare" vine din spatiul stimei de sine scazute.
Astazi sustin curs de Bars si am primit darul sa participe inclusiv un copilas de 4 ani - ce aventuri cu bucurie, cu zbenguiala, cu multa energie ma asteapta? Ce minunatii invatam unii de la ceilalti? 
Pentru sesiuni de Coaching, Consiliere Dezvoltare Personala sau Access Consciousness, ma poti suna sa te programezi la 004.0729.518.817. Daca vrei o schimbare in viata ta, daca vrei sa imbunatatesti orice, acum e momentul. Durata unei sesiuni este de o ora, confidentialitate totala. Zi fabuloasa iti doresc!

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”