Cadou AFIRMATII BOGATIE FABULOSA CU BUCURIE! Vrei? :)

22.6.2016

Articole

0 comentarii

Buna ziua, dragilor!!! 
Am pregatit cu tot sufletul, punandu-mi cunostintele si experienta la treaba, un AUDIO CU AFIRMATII DESPRE BANI, ABUNDENTA, BOGATIE FABULOASA!
La ce ajuta afirmatiile? Candva am auzit, am observat, am tras concluzii care astazi nu ne mai sunt de folos cum ca banii sunt murdari, sunt ochiul nu-stiu-cui, sunt in diferite feluri, ca nu putem sau nu e bine sa avem bani, ca nu le putem avea pe toate, ca bani fac doar anumite persoane (doar smecherii, doar escrocii, doar hotii, etc) si alte nastrusnicii. Pe care incepem sa le credem, asa ca ele vor continua sa ruleze in mintea noastra. Nu le vom mai auzi in capul nostru decat daca suntem pe faza, dar se reflecta in vietile noastre. Si incep frustrarile: "Eu vreau mai multi bani. Eu muncesc de dimineata pana seara si unde sunt banii? Imediat imi cheltui banii, am o multime de cheltuieli, datorii, ce ma fac?"... Apoi se apare starea de nervozitate, intervine stresul, se cauta vinovati, ceea ce duce la probleme de sanatate, probleme in relatii, probleme in relatia cu propria persoana.... Gandurile noastre ne creeaza realitatea. Doar ca e vorba mai degraba de gandurile subconstiente, de gandurile din spatele gandurilor. Vrei sa te auto-sabotezi sau vrei sa te auto-onorezi? Ca sa rescrii acele ganduri de baza, acele programe subconstiente care te tin pe loc si te saboteaza, care te impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti sa fii, AFIRMATILE sunt un instrument extraordinar - simplu si eficient! 
Poti sa iti faci chiar tu un set de afirmatii creatoare minunate , pe care sa ti le spui tie si sa le afirmi Universului dimineata la trezire, seara la culcare, le poti repeta cat de des pe parcursul zilei. 
Vin in intampinarea ta, pe drumul tau, oferindu-ti acest audio cu multa bucurie, fiind sigura ca aduce schimbari pozitive in viata ta. Recomandarea mea este sa il salvezi (in telefon ori pe caculator) si sa il lasi pe play toata noaptea. Chiar daca este pe volum minim, sa stii ca subconstientul tau este mai activ si foarte deschis atunci cand dormi. De aceea, un lucru nedorit este sa adormi cu TV-ul pornit pe stiri cu crime, catastrofe, crize economice, filme cu violenta si suferinta sau alte asemenea. Iar un cadou pe care ti-l poti face este sa asculti si sa rostesti afirmatii pozitive, afirmatii de iubire, de armonie, afirmatii care te imputernicesc, afirmatii care te sustin sa iti implinesti visurile. Esti liber sa dai mai departe acest AUDIO CU VOCEA MEA tuturor celor care iti sunt dragi sa aiba si ei parte de un instrument puternic, frumos - in caz ca le surade ideea, desigur! (Nu obligam pe nimeni pentru ca se cheama abuz.  ) 
Scrie-mi pe mail sau pe whatsapp ca iti doresti si primesti! Cere si vei primi. E un prim pas. 
Daca vrei sa ai claritate, relatii sanatoase pace interioara si exterioara, o viata implinita, daca vrei sa te dezvolti personal, holistic, spiritual, daca vrei sa iti recapeti sanatatea sau sa iti mentii vitalitatea, daca vrei sa traiesti in armonie si bucurie, daca vrei altceva in realitatea ta, daca vrei sa imbunatatesti orice segment al vietii tale, daca vrei sa faci alegeri in deplina aliniere cu tine, inscrie-te la o sesiune de coaching cu durata de o ora (poate fi fata in fata, telefonica, pe internet) la 0729.518.817 sau pe mail la adina.ene@academiadecoaching.ro, totul ramane strict confidential. 
Zile fabuloase pline de bogatie si reusite! Sa ne vedem cu bucurie!
‪#‎coaching‬ ‪#‎dezvoltarePersonala‬ ‪#‎afirmatii‬ ‪#‎bogatie‬ ‪#‎abundenta‬‪#‎baniCuBucurie‬

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”