Misiunea mea si misiunea ta

17.3.2016

Articole

0 comentarii

Care este scopul maret al vietii tale? Care este misiunea ta pe acest Pamant? Gaseste-ti curajul sa te vezi ca fiinta minunata ce esti, gaseste-ti curajul sa afirmi in fata ta si a Universului ca iti amintesti cine esti, apoi intregii lumi. "Cum ar fi daca ai deschide usile spre a fi tot ceea ce ai hotarat ca este imposibil sa fii? Cum ar fi daca ai realiza cat de cruciala este prezenta ta in lume si cat de mult adauga ea la posibilitatile tuturor?”- Gary Douglas. 
La pranz sunt invitata la Antena Stars. Abia astept sa ma intalnesc cu superba Adriana si cu echipa de oameni minunati. 
Simt ceva emotii constructive, desigur. Am cerut ghidare angelica si iata ce am primit: "Misiunea ta implica sa aduci pace in suflete si in vietile celor din jur. Nu iti fie teama de a face valuri (e vorba de valuri de constiinta si energie) - e nevoie sa fii vazuta si auzita ca sa poti sustine tot mai multe persoane in intalnirea cu ei insisi. Actioneaza, ai incredere in ceea ce simti, rosteste cu forta si iubire. Esti pe calea ta de lumina si de aceea ti se deschid usile cu usurinta - e semn ca faci ce "trebuie". E momentul ca oamenii sa iasa din suferinta, vinovatie, ingrijorare, din manie, furie, regrete, judecata si separare."
Ce fel de lume ne dorim, dragilor? Daca vreau pace, iubire, armonie in lume, INCEP CU MINE: aduc pacea, iubirea, armonia in interiorul meu, care se rasfrang apoi in afara mea si contribuie la o lume mai buna, mai frumoasa, mai constienta. Zile minunate!!!

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”