Life and Spiritual Coaching

9.10.2015

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Coachingul este un dialog in care clientul / clientii sunt ghidati spre a-si descoperi resursele, a le folosi si a actiona in directia dorita. Coaching-ul este un proces de constientizare, autocunoastere, dezvoltare personala, orientat pe solutii. Coaching inseamna antrenament, de aceasta data fiind vorba de antrenament mental.

Coaching-ul este un parteneriat care accelereaza performanta si progresul clientului, ajutandu-l sa devina ce isi doreste sa devina. Coaching-ul este o calatorie catre sine. Implica dialog, o comunicare speciala si profunda.

Coach-ul nu judeca, nu da verdicte, nu se considera superior nimanui, este etic si intr-un proces continuu de invatare si perfectionare. Coaching-ul adreseaza persoanelor sanatoase din punct de vedere mental.

Daca vrei sa te intelegi mai profund pe tine, daca vrei sa ai relatii mai bune cu cei din jur, daca vrei sa iti faci curatenie in relatii & in viata, daca esti in divort, daca vrei sa ai parte de momente de intimitate mai profunde, daca nu stii de ce ti se intampla "numai tie" anumite lucruri, daca vrei sa schimbi atitudini, comportamente, stari, conflicte, durere in ALTCEVA, daca ai doar idei si nu ai inca claritate si un plan de actiune, daca esti nemultumit, daca ceva lipseste, daca vrei sa iti gestionezi mai bine emotiile, daca ai fost la doctori si alti specialisti si inca se ascunde ceva, daca alegi sa schimbi, daca nu stii inca directia in cariera, daca nu ai habar ce sa faci, cum sa faci, care e motivul pentru care simti/ vezi / procedezi intr-un anume mod, daca vrei sa iti cresti increderea in tine, daca vrei echilibru intre cariera si viata personala, daca vrei imbunatatiri pe plan personal, familial, profesional, spiritual, financiar, pe parte de dezvoltare personala sau in orice arie a vietii TE ASTEPT LA O SESIUNE DE COACHING CU DURATA DE O ORA. PROGRAMARE TELEFONICA PREALABILA, in care stabilim toate detalii si inclusiv daca nu cumva sunt mai potrivite consilierea sau terapiile de relaxare/ vindecare.

Coaching-ul creeaza spatiul pentru orientarea pe solutii, comunicare eficienta, crearea de relatii sanatoase, armonioase, bazate pe incredere si respect, mentinerea sperantei de vindecare, o viziune personala mult largita si optimista, transformarea minusurilor in plusuri...

Cum se poate mai bine decat atat? Ce altceva e posibil? Cat de mult iti doresti "asta" cu adevarat? 

Confidentialitatea este totala.

-Adulti & Copii & Adolescenti

-Fata in fata & Telefonic & Skype

-Bucuresti & intreaga lume

Adina Ene - 0729.518.817

Coach & Consilier dezvoltare personala & Trainer

Terapii de vindecare si relaxare: Aromoterapie, Masaj, OFT, Access Consciousness, Angelic T.

 

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”