Programe de armonizare feminina

9.10.2015

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Programe pentru FEMEIA minunata care esti: 

A) Imbunatirea relatiei cu corpul tau, cu feminitatea

B) Program de armonizare sani / crestere / fermitate 

Am propus doua programe din aceeasi arie: PROGRAM FEMINITATE si PROGRAM PENTRU ASPECTULUI SANILOR. Desi putin diferite, ele pot fi impletite cu usurinta pentru imbunatarirea mai multor aspecte din viata femeii chiar pe toate planurile, cand exista dorinta, vointa, implicare, automotivare, deschidere. :-)

Anii de zile mi-am dorit sa am sanii mai mari, uneori ma simteam complexata, alteori mi-i comparam cu alti sani mai mari, poate mai fermi...

Ma gandeam ca operatia de marire clasica cu silicon poate fi o optiune insa am atins mai multe perechi de sani cu implant si se simtea o textura cauciucata. Alte impedimente pentru mine erau durerea, faptul ca se poate pierde sensibilitatea acestei importante zone erogene si deci scade placerea in timpul contactului intim, corpul meu nu prea accepta lucruri nenaturale; gandul ca ar putea aparea complicatii m-a facut sa ma las pagubasa definitiv.

Tot explorand alte optiuni, am aflat de injectiile cu acid hialuronic - am si platit substanta, dar camionul care o transporta a ramas inzapezit la Roma (ce sanse sunt oare cand acolo ani intregi nu ninge?), am zis eu "ok, poate este un semn". Ulterior am auzit diverse patanii interesante si ca acest acid hialuronic o poate lua la plimbare prin corp.

O alta varianta era sa imi fie extrasa grasime din propriul corp si sa fie injectata in sani - se retrage insa destul de repede si eu nu aveam suficienta grasime pentru aceasta interventie.

Toate reprezinta procedee invazive, dureroase, hmmmmm. Nu mi-au iesit planurile si mult mai bine ca s-a intamplat asa. Dintotdeauna cer sa fiu ghidata, sa ajung in locurile potrivite si sa fac si sa se intample doar ce este benefic pentru mine, corpul meu, viata mea si desigur sa fie perfect in regula cu tot ce ma inconjoara. Ce contributie mareata vrei sa fii, Universule, pentru corpul meu, pentru (a avea parte de) o viata minunata? Ce aventuri pline de magie si bucurie imi pregatesti? Cum se poate mai bine decat atat?

Usor-usor s-a conturat o modalitate naturala si placuta de crestere/armonizare a sanilor, de amplificare a bucuriei de a fi intr-un corp de femeie, de a-mi permite sa ma comport si sa ma simt femeie:

1. Sa imi privesc corpul, implicit sanii, cu iubire si acceptare deplina - fara judecata, fara comparatii, ca pe un dar primit si ca o minune ca exist;

2. Sa imi intreb corpul diferite lucruri - sa am incredere in inteligenta corpului;

3. Meditatii pentru armonizarea energie feminine in corp si pentru echilibrarea energiilor din corpul meu de femeie;

4. Masaj si RESPIRATIE CONSTIENTA;

5. terapii corporale, energetice, holistice: Access Consciousness Bars, PROCESE DE CORP...

PACHETUL este personalizat  si contine:

CONSILIERE - o sedinta de 60 de minute 

10 de INTALNIRI de lucru dinamic  - aproximativ  90 de minute

Pret: 1500 ron (in avans; Exista  si posibilitatea in 2rate)

 

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”