Proces de corp intinerire: ACCESS FACELIFT - Lifting pentru ten, corp, intreaga fiinta

9.10.2015

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Este posibil sa te simti si sa arati mai tanar/a fara sa injectezi acid botulinic, fii intepat cu ace de acupunctura sau creand alte traume si dureri corpului? 
Access Facelift este un proces dinamic si cu rezultate uimitoare care poate sa dea timpul inapoi in ceea ce priveste modul in care aratam - chip si corp - si in care ne simtim. Daca este facut de minim 20 de ori ramane permanent. Dupa doar o sedinta de 40-60 de minute deja se vad diferente: te vei simti foarte relaxat/a, revigorat/a, mai frumos/ frumoasa si mai luminos/ luminoasa?
In timpul acestei terapii care hraneste prin atingere delicata, tu trebuie doar sa te relaxezi, sa primesti. Eu ca si terapeut sunt AICI ca tu sa te simti bine, sa te privesc fara pic de judecata, sa aduc energiile cele mai benefice - ce zici de Laserul lui Dumnezeu, de Botoxul Cosmic sau de Particulele de Lumina?- , sa facem clearingurile (curatarile) potrivite. 
Este acum timpul pentru tine? Cand iti rezervi timp, relaxare, placere si bani si pentru tine? Esti dipus sa iti oferi importanta si atentia cuvenite? Te astept cu drag sa te programezi telefonic.
Pret: 150 ron
Pachet 20 de sedinte: reducere 20%, plata totala in avans.

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”