Cat de rau si crud esti cu tine?

2.9.2015

Articole

0 comentarii

Multe persoane cred ca sa fii spiritual inseamna sa fii bun, dar sa fii spiritual inseamna sa fii constient si prezent. Sa devii constient este diferit de a deveni pozitiv. Ca sa devenim constienti si prezenti, e necesar sa permitem sa fim autentici. Autenticitatea le include pe ambele - pozitiv si negativ, iar constiinta cuprinde TOTUL.

Cand nu iti accepti umbra, ea va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu. Umbra este partea intunecata - de fapt ceea ce consideram noi intunecat in noi, ceea ce catalogam noi ca trebuie tinut ascuns, deci este parte din noi la care nu vrem sa ne uitam, care nu dorim sa acceptam ca se afla in fiinta noastra. Ne creem o imagine si aceea imagine nu ne da voie sa etalam partea "joasa", "intunecata", "infantila", "ciudata" din noi. Ce interesant! Nu vrem sa fim judecati, dar noi judecam si punem la zid parti din noi. Vrem sa fim intr-un fel, sa fim perfecti, uitand ca imaginea noasta nu suntem noi... E doar o parte... La un moment dat umbra refuleaza, iese la iveala, la suprafata prin rusine, tristete, blamare, regrete, vina, furie, violenta, apatie, resemnare. CUM AR FI SA ACCEPTI TOATE PARTILE DIN TINE, SA FII DISPUS SA LE VEZI, SE LE AUZI, SA LE DAI VOIE SA CONTRIBUIE LA VIATA TA, DAR SA RAMAI TU - FIINTA INFINITA - MANAGERUL? Ce pot castiga de la umbra mea? 
Fii constient ca iti place sa fii rau cu tine. Este alegerea ta. Recunoaste ca faci asta. Recunoaste ca iti place asta. Recunoaste ca iti inchizi singur posibilitatile "Nu am de ales". Cand tu nu esti rau si crud cu tine, nimeni nu poate fi astfel cu tine. Cand distrugi si decreezi in totalitate asta tu nu o sa mai fii rau cu tine / si nimeni cu tine  / si tu cu nimeni / si nimeni cu nimeni!!! Cand nu mai vrei ceva, POTI SA SCHIMBI! Esti dispus? Ce energie, spatiu si constiinta pot fi pentru a fi cat se poate de rau cu mine pentru eternitate - tot ce e asta distrugi si decreezi in totalitate acum? Iata o metoda care deschide usa altor posibilitati sa apara si care deblocheaza un alt spatiu de a creea. Ce altceva e posibil? Cum pot creea din maretia fiintei mele? Multumesc si te iubesc! 
 
Adina Ene - 0724.226.999
Coaching & Consiliere & Terapii
Adulti si copii / Fata in fata si telefonic
 
 
 
 

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”