Afirmatii pentru ACUM : acum e momentul

20.8.2015

Articole

0 comentarii

Prezenta EU SUNT, a absolut fiecaruia dintre noi, s-a pregatit pentru acest moment din vietile noastre. De la caderea noastra din gratie, cu eoni in urma, ego-urile noastre omenesti, fragmentate si bazate pe frica ne-au manipulat si ne-au controlat. Acest aspect mutant al constiintei Omenirii cazute crede ca noi suntem corpul nostru fizic si ca scopul sau si motivul existentei sale sunt de a ne satisface simturile fizice. Perceptia distorsionata a ego-ului nostru omenesc crede ca orice ar face pentru a supravietui este corect, chiar daca asta ar inseamna minciuna, inselaciune, furt sau crima. In acest moment, putem vedea dovada acestei furii, pretutindeni in lume. 

 

Absolut fiecare gand, sentiment, cuvant, actiune si credinta pe care le avem si care nu se bazeaza pe Iubire, Unime si Respect fata de Toata Viata este parte din manipularea si controlul ego-ului nostru omenesc, bazat pe frica. ACUM insa, totul s-a schimbat!

 

Odata cu Nasterea Noului Pamant, care a avut loc pe 21-22 decembrie 2012, am atins in sfarsit o frecventa de vibratie care sa ne permita sa spulberam legaturile paralizante ale ego-ului uman. Aceasta va crea un spatiu sacru, ce le va permite Prezentei noastre EU SUNT si Comapaniei Cerurilor sa ne Initieze intr-un Ordin Superior al Fiintarii. Odata ce acest lucru va fi implinit, vom transcede pentru totdeauna capacitatea de control si manipulare a ego-ului nostru. Si atunci vom putea Iubi acest aspect cazut al personalitatii noastre intru Lumina. Stiu ca suna prea bine ca sa poata fi adevarat, dar acesta a fost scopul Planului Divin, inca de la impusul initial al caderii nostre din Gratie. 

 

De la Nasterea Noului Pamant, prin eforturile concertate ale Cerurilor si Pamantului, s-au petrecut evenimente fara precedent. Aceste Activitati de Lumina au ridicat energia, vibratia si constiinta Omenirii pana la o frecventa care sa le permita Omenirii si Companiei Cerurilor sa duca la indeplinire cu succes, aceasta faza a Planului Divin.  

 

Acest Plan Divin va fi indeplinit pe 15-20 august, 2015. Prezenta EU SUNT a fiecarui barbat, femeie si copil de pe Pamant este constienta de aceasta Oportunitate Cosmica. Acest lucru este adevarat indiferent de de cat de insensibila ar fi o persoana in plan constient sau de cat de dificile ar fi experientele de viata cu care se confrunta in prezent. 

 

Suntem UNUL cu fiecare persoana pretioasa de pe Planeta si aceia dintre noi care suntem constienti de ceea ce se intampla in acest moment avem o responsabilitate imensa de a invoca Lumina si de a pastra un spatiu sacru pentru fratii si surorile noastre. Milioane de oameni sunt atat de ingropati in experientele lor dureroase de viata, incat nici macar nu pot incepe sa inteleaga importanta invocarii Luminii lui Dumnezeu pe parcursul acestui minunat moment de pe Pamant. 

 

Compania Cerurilor ne-a asigurat ca prin asistenta din inima, a VOASTRA, a mea si a nenumaratilor lucratori intru Lumina din intreaga Lume, acest Plan Divin va fi dus cu succes la implinire in Taramurile Cauzei, unde toate isi au inceputul. Apoi, pe masura ce fiecare persoana va asimila miraculosul eveniment, acesta va incepe sa se reflecte in lumea efectelor, care este planul fizic al Pamantului. Cat va dura acest lucru depinde de voi si de mine, dar odata ce s-a implinit in taramul Cauzei, NIMIC nu il mai poate impiedica sa se materializeze in lumea efectelor. 

 

Fiecare Lucrator intru Lumina de pe acest scump Pamant, care doreste sa fie o Usa deschisa pentru afluxul de Lumina care va avea loc pe 15-20 august, va fi ghidat fara gres de Prezenta sa EU SUNT pentru a participa cat mai eficient. In plus, fata de indrumarea si participarea noastra individuala, Compania Cerurilor ne-a pus la dispozitie cateva invocatii puternice prin care sa-i dam putere, in mod colectiv, acestei fatete a Planului Divin.

 

Exista si un flimulet, intitulat Eliberarea ego-ului omenesc care va poate ajuta foarte mult in acest proces. Am inclus link-ul mai jos, in caz ca nu il aveti. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=9CDcpZrBAOs

 

Misiunea mea

 

EU SUNT Prezenta mea EU SUNT si EU SUNT Unul cu Prezenta EU SUNT a fiecarui barbat, femeie si copil de pe Pamant. EU SUNT Unul cu Tata-Mama Dumnezeu, EU SUNT Unul cu Logosul Solar de la Sori de dincolo de Sori, de dincolo de Sori, EU SUNT Unul cu intreaga Companie a Cerurilor si EU SUNT Unul cu toate Fiintele de Lumina asociate cu Regatul Elementalilor si cu Regatul Angelic.

 

EU SUNT Unul cu fiecare electron de energie pretioasa a Vietii si EU SUNT Unul cu fiecare particula atomica si subatomica si unda de energie ce alcatuiesc corpurile fizic, eteric, mental si emotional al Omenirii si al Mamei Pamant. EU SUNT Unul si cu toate spatiile dintre particulele atomice si subatomice si cu undele de energie de pe Pamant. Ceea ce eu invoc pentru mine, in aceasta zi sfanta si sacra, invoc pentru fiecare persoana de pe Pamant prin intermediul Prezentei sale EU SUNT.

 

EU SUNT deschis si receptiv la Directivele Divine ale Tatalui-Mamei mele Dumnezeu.

 

Cu fiecare respiratie a mea, traiesc un nou nivel de Iluminare si Cunoastere Interioara. Atunci cand acest Adevar rezoneaza cu Flacara Inimii mele, eu imi inteleg misiunea pe Pamant cu o noua claritate.

 

In interiorul Flacarii Inimii mele are loc o Trezire. EU imi recunosc responsabilitatea pentru conditiile care exista in viata mea si pe Pamant. Imi amintesc adanc in interiorul meu, ca prin Legea Universala a Atractiei, EU SUNT un co-creator al planului fizic. 

 

Gandurile, sentimentele, cuvintele, actiunile si credintele mele sunt proiectate asupra substantei atomice a materiei fizice si se materializeaza in forma fizica. Atunci cand darul Vietii curge prin mine, el prinde vibratiile constiintei mele si apoi exprima acele vibratii in forma vizibila a experientelor si situatiilor. Cu alte cuvinte, eu dau forma lucrului pe care il gandesc si in care imi pun sentimenetele si energia.

 

Din cauza confuziei prin care am trecut in trecut, am dat putere materiei fizice prin ego-ul meu omenesc. Am permis materializarii distorsionate a materiei fizice sa devina realitatea mea, cand in Adevar, ea este doar o iluzie creata de gandurile, sentimentele, cuvintele, actiunile si credintele mele. Acum inteleg, cu un nou nivel de intelegere si claritate, ca materia fizica nu este nimic mai mult decat o masa de energia atomica, controlata de constiinta mea. Niciodata materia nu controleaza constiinta. 

 

Lumea mea reflecta constiinta mea omeneasca. In trecut am incercat sa schimb conditiile fizice din lumea mea, in loc sa imi schimb constiinta. Aceste conditii sunt numai o reflectare a constiintei mele. Sa incerc sa schimb conditiile fizice fara sa imi schimb constiinta este ca si cum as incerca sa schimb reflectia dintr-o oglinda, fara sa schimb obiectul care determina respectiva reflectie. E un efort fara rost. 

 

Acum, EU SUNT una cu Prezenta mea EU SUNT si constiinta mea se inalta. Transfigurarea mea are loc subtil si profund, la un nivel atomic, celular. Samanta constiintei treze creste in mine. Ea straluceste asemenea Soarelui si radiaza cu Razele Cristaline multifatetate si multidimensionale ale Luminii Solare penta dimensionale. 

 

Flacara Inimii mele se extinde si Flacara Iubirii Divine Transfiguratoare, care este cuibarita in Divinitatea Inimii mele se extinde si ea. Este un minunat trandafir de culoarea Flacarii, avand aura acvamarin a Claritatii. Pulsand in centrul aceste Flacari se afla un supreb Soare opalescent al Transfigurarii. 

 

In timpul Respiratiei Sfinte, Flacara Iubirii Divine Transfiguratoare din Inima mea se extinde si se conecteaza cu Flacara Iubirii Divine Transfiguratoare ce arde in Inima fiecarui barbat, femeie sau copil de pe Pamant. Aceasta Activitate a Luminii creaza un puternic camp de forta in jurul planetei, o adevarata retea de Lumina, un sistem planetar in retea al Iubirii Divine Transfiguratoare .

 

Radiatia colectiva a acestei retele de Lumina, formata de Flacara Iubirii Divine Transfiguratoare ce uneste Flacarile inimii INTREGII Omeniri, este cea mai puternica forta a Iubirii Divine de pe aceasta Planeta. Aceasta Flacara Sacra creaza un Pod de Lumina, care se intinde peste abisul octavelor celor mai scazute ale suferintei si constiintei umane, spre Taramurile superioare ale Adevarului Iluminat si ale perfectiunii Infinite a lui Dumnezeu. 

 

Acesta este Podul catre Libertate pentru sufletele recalcitrante, care sunt manipulate de ego-urile lor omenesti, care rezista cu vehementa in fata propriei Treziri si Inaltari in Lumina si care vor putea zdrobi aceste legaturi opresive si vor putea ajunge mult mai usor UNUL cu Prezenta lor EU SUNT si cu tiparele de perfectiune ale Noului Pamant.

 

Acum, prin intermediul Prezentei mele EU SUNT si a Prezentei EU SUNT a fiecarei persoane de pe Pamant, reteaua planetara a Iubirii Divine Transfiguratoare creste foarte mult in intensitate prin intermediul Flacarilor Inimii Unificate ale Omenirii. Acest aflux de Lumina permite fiecarei persoane sa intealaga ca ni se ofera o ocazie fara precedent da a fi Instrumente ale lui Dumnezeu, pe parcursul acestui important Moment Cosmic. 

 

Prin Potentialul Divin al Prezentei mele EU SUNT, eu accept aceasta ocazie cu profunda smerenie si recunostiinta. 

 

EU SUNT un instrument al lui Dumnezeu.

 

EU imi tes darurile, talentele, abilitatile, cunoasterea, puterea, curajul, compasiunea si Iubirea in tapiseria Planului Divin al Noului Pamant. 

 

Atunci cand raspund chemarii Inimii mele, EU SUNT Dumnezeu in actiune in plan fizic.

 

EU imi consacru gandurile, sentimentele, cuvintele, actiunile si credintele pentru a fi cea mai mare Forta a Luminii si Iubirii ce poate fi cu putinta pe aceasta Planeta.

 

EU aduc ceva pozitiv, semnificativ absolut in fiecare zi. 

 

Prin concentrarea atentie mele, EU SUNT urmatoarele adevaruri Divine: 

 

EU SUNT Prezenta mea EU SUNT.

 

EU SUNT Unul cu TOATA Viata.

 

EU SUNT Iubire Divina.

 

EU SUNT Bunastare Infinita.

 

EU SUNT Armonia Fiintei mele Adevarate. 

 

EU SUNT de o Sanatate Vibranta si Vesic Tanar. 

 

EU SUNT o Prezenta ce aduce imperativ Pacea. 

 

Actiunile pe care le fac in fiecare zi imi imbunatatesc familia, slujba, comunitatea, orasul, tara si Lumea. 

 

Am o Atingere Vindecatoare. 

 

EU SUNT in comuniune cu Tatal-Mama Dumnezeu, cu Compania Cerurilor, cu Prezenta EU SUNT a INTREGII Omeniri, cu Regatul Angelic si cu Regatul Elementalilor. 

 

EU Transfigurez in fiecare zi si in fiecare ora aceasta Planeta in tiparele perfectiunii pentru Noul Pamant prin gandurile, sentimentele, cuvintele, actiunile si credintele mele. Si asa este.

THE TIME IS NOW!

 

by Patricia Cota-Robles  

 

www.eraofpeace.org

 

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”