Relatii constiente

14.8.2015

Articole

0 comentarii

O relatie sanatoasa nu iti cere niciodata sa iti sacrifici prietenii, visele, demnitatea! Sotul meu obisnuia sa imi spuna: "Te iubesc, dar o sa te distrug, o sa te omor!" si credea cu putere ca asta e iubirea... Abia astept sa se incheie toate "conturile" intre noi si sa mergem fiecare pe drumul sau. Lumina si binecuvantari divine pentru noi toti!

Cum ar fi sa am relatii constiente? Cum ar fi sa stiu daca aleg din nevoie, daca aleg din dorinta, daca aleg din iubire sau din iluzie? 

Prietenul meu minunat Martin Soulreader a scris un articol foarte interesant, pe care il traduc in randurile de mai jos:

4 diferente intre suflete pereche si parteneri de viata

Un suflet pereche este o persoana aliniata la sufletul tau si care iti poate schimba sau influenta sufletul in vreun fel sau altul. Dupa ce se invata lectia, de obicei intervine separarea.

Un partener de viata este un prieten sau un companion pe care te poti sprijini si cu care esti in siguranta. poti avea incredere intreaga viata. Sentimentele de dragoste si respect sunt reciproce si simultane si amandoi sunteti sincronizati la nevoile si dorintele celuilalt.

Cum se manifesta diferentele?

Intre suflette pereche este o conexiune profunda, spirituala. Se simte ca si cum v-ati cunoaste de mult timp. Intr-un parteneriat de viata sunteti atrasi unul de celalalt si valorile voastre rezoneaza.

Sufletele pereche au adesea momente de deja vu, pe cand in parteneriatul de viata pur si simplu va bucurati unul de celalalt, de diferentele si similitudinile dintre voi.

Sufletele pereche au abilitatea de a intra in mintea partenerului si de a intelege ce gandeste. Partemerii de viata sunt mai putin transcendentali si mai degraba pe linia de a fi cei mai buni prieteni. 

Sufletele pereche isi dau seama de cele mai multe ori ca relatia lor se poate sa nu dureze pentru totdeauna , nici chiar prea mult, dar ei stiu ca iubirea e acolo si pot alege sa fie sau nu comfortabili cu impermanenta. Partenerii de viata vor de obicei sa isi cimenteze relatia cladindu-si o familie, casatorindu-se in incercarea de a o face permanenta.

UNEORI AI NEVOIE DE UN SUFLET PERECHE SI ALTEORI AI NEVOIE DE UN PARTENER DE VIATA. PE CARE IL VREI ACUM IN VIATA TA? CARE SIMTI CA E CEL MAI POTRIVIT PENTRU TINE?

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”