Saltul in constiinta

22.7.2015

Articole

0 comentarii

În următoarele câteva luni, va exista o escaladata schimbare în conștiință, pe care ființele umane nu au mai experimentat înainte și are de a face cu întoarcerea Sorilor, precum se menționează într-unul din articolele mele anterioare, precum și în locul a ceea ce se întâmplă in interiorul pământului:

https: // judithkusel.wordpress.com/…/the-7th-central-sun-of-the-7th…/
În ultimii ani am fost chemat să lucrez intens cu anumite rețele energetice de pe pământ, ce au zăcut latente pentru mai multe milioane de ani, iar acum se reactivează și cresc în prim-plan.Pe măsură ce am făcut-o din ce in ce mai conștient de ceea ce se reactivează și se lansează, cu atât am devenit mai conștient de modul în care acest lucru va schimba omenirea în trepte mult mai mari de viață și de trai.
Răsturnări masive ale pământului și schimbări terestre sunt asupra noastră - să nu va temeți, ci mai degrabă salutați-le, deoarece aceasta este Noul Pământ ce răsare cu adevărat în prim-plan.
Noul nu se poate ridica cu vechiul încă în vigoare și, prin urmare, vechiul face loc noului. Toate formele de viata fac parte din dansul spiralat al vieții, unde pentru ca o nouă viață să crească, vechiul trebuie sa se dezintegreze, dizolve, astfel încât noul sa se poată forma pe distrugerea celui vechi.
Nu putem trece prin aceasta schimbare masiva fără a ne confrunta, de asemenea, cu o schimbare INTERIOARA. Pentru ca Vechiul Adam să moară, Noul Adam este în curs de dezvoltare din vechea cenușa - cu alte cuvinte, Vechiul corp al lui Adam Kadmon (prototipul) face loc unui corp de frecvență mult mai ridicata, de natura mai cristalina, și prin urmare, mai în măsură să posede benzile de frecvență de vibrație mai înaltă a Noului Pământ.
Unul dintre motivele pentru care atât de mulți oameni au avut o dezintegrare totală a vechilor lor vieții și covorul proverbial fiind tras de sub ei, au avut de a face cu această schimbare totală a paradigmei, și cei mai multi, la fel ca mine, au simțit vechea viață dezintegrându-se total iar noul încă formându-se în atât de multe feluri.
Odată cu ridicarea în prim-plan, nu putem lua cu noi vechiul bagaj emoțional, trauma, suferințele, cicatricile în noul mod și superiorul mod de viata. De aceea vom fi disecați pana la centru, astfel încât toate mizeriile vechi sa poată fi eliberate, astfel încât vechile moduri de a acționa, de a trai, de a fi, sa se poată dezintegra, fie elibera, pentru ca corpul, mintea și spiritul nostru sa devina atât de ușoare încât sa putem face aceasta schimbare, fără a fi împovărați cu bagaj emoțional in exces.
Asa cum viețile noastre personale se dezintegrează pe atât de multe niveluri, relațiile, sociale, structurile guvernante, într-adevăr, toată viața și modul în care interacționăm cu ceilalți vor începe sa simtă aceasta dezintegrare pe mai multe niveluri. Vechile structuri de asemenea nu mai servesc creșterii binelui si sinelui nostru superior - într-adevăr, ele nu mai servesc colectivului , iar conștiința colectiva, prin urmare, acum se transfera în octavele superioare de a fi și astfel, vechile structuri trebuiesc reinventate. Este ca si cum s-ar reinventa roata, dar roțile cosmice ale vieții, și nu cele pământești, pentru că ne dobândim cetățenia cosmică.
Am fost, în esență, pregătiți pentru acest lucru, încă din al doilea război mondial și dacă privim înapoi doar in ultimii câțiva ani cum ne-am transmutat într-o societate mult mai avansata tehnologic, cu instrumente minunate, cum ar fi dezvoltarea Internetului, spațiului virtual, și etc în curs de dezvoltare si redate planetei, atunci imaginați-vă cât de mult se va schimba în următorii ani?
Noii Copii au geniul inerent programat în ei pentru a ridica cu adevărat omenirea în octavele superioare ale conștiinței și Ființei și vor aduce cu adevărat o revoluție în tehnologie și conștiință, ceea ce va face această schimbare masivă in care ne aflam în prezent, sa arata ca o joaca de copii.

A încerca și atârna de viața și vechiul stil de viață este inutil. În măsura în care suntem dispuși să ne permitem sa fim transformați, ghidați, să fim restructurați și întineriți, în aceeași măsură vom putea fi capabili sa trecem prin aceasta schimbare imensa cu toate instrumentele ce ne asista și ne ajuta prin toate acestea .
Cu toate acestea, trebuie să renunțe la căile vechi. Trebuie să eliberați tot ce nu mai servește cea mai mare creștere nostru suflet și bună și că a colectivului. Nu putem muta în acest Pământ Nou create acum, cu toate vechile moduri de gândire, în calitate, în legătură, și de a fi.
Totuși, cel mai bun lucru este purificarea zilnica și curățarea, precum și faptul de a fi deschiși la schimbare. Nu va mai agățați de ceea ce se dezintegrează și primiți cu bucurie schimbările. Când mentalitatea și inima noastră -stabilesc schimbarea din profunzime, ne vom concentra pe a fi cu adevarat pregătiți să traversam mareele masive de energie, vom constata că suntem ridicați de această puternică forță și ca se întâmplă aproape fără niciun efort.
Cu toate acestea, dacă ne opunem la un anumit nivel, va exista durere și mari sentimente intense de pierdere, de a fi pierdut pe mare.
Cel mai bine este să ne amintim că nici o schimbare nu poate avea loc, fără renunțarea la ceva, fapt care crează un vid. Odată ce vidul este creat, energiile superioare pot intra.
Asa este acum valul schimbării asupra noastră.
2015, este cu adevărat un an al schimbării de paradigmă în conștiința - totuși el deschide doar calea pentru mai multe și mai intense schimbări ce vor veni in următorii 50-100 ani.
Peste o mie de ani, un călător in spațiu va recunoaște cu greutate această planetă - dupa cum a fost masiv retehnologizata, reformata și reinventata planeta și speciile umane.

 

Sursa: http://firstcontactgroundcrewteam.com/the-shift-in-consciousness-escalated-by-the-return-of-the-7th-sun/

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”