Program holistic transformator

27.1.2015

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Aleg schimbarea in viata mea! Cum se poate mai bine decat atat?

Am fost inspirata sa creez un program holistic ce cuprinde tehnici relativ simple cu rezultate uriase, vizibile. Fiecare dintre noi este unic ceea ce inseamna ca va fi personalizat si ghidat special pentru tine. Daca iti doresti cu adevarat sa fii versiunea ta de vis si sa te simti mai prezent, mai linistit, mai fericit, mai implinit, mai recunoscator, daca vrei sa iti traiesti propria viata, daca vrei sa aduni bucatile rupte si sfaramate din sufletul tau, daca esti pregatit sa investesti in propria persoana, atunci acest program este pentru tine! Fara iubirea si pretuirea de sine, nu putem oferi cu adevarat nimic celor din jur.

“Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!” – Iisus… Poti iubi pe altcineva daca nu stii ce e iubirea pentru tine? Cum poti iubi pe altcineva daca tu nu te suporti, daca tu nu ai timp de tine? (consideri ca nu esti indeajuns de important? sau poate daca stai cu tine, in tine iti e frica de ce gasesti?)

“La inceput daruiesti din ceea ce ai, apoi daruiesti din ceea ce esti.” – Arsenie Boca. Daca tu nu ai ce sa mananci, ce poti oferi? Daca tu nu ai timp si chef (dar ai scuze) pentru dezvoltarea ta personala, atunci ce poti sa oferi din tine?

“Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste intreg universul!”- Socrate. Cand accepti si iubesti toate particelele din tine, abia atunci iti poti iubi semenii si poti intalni pacea (cand e interioara devine si exterioara).

Durata: 1 an

Cuprinde: 33 sesiuni de terapie

300 zile de lucru.

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”