Terapie de relaxare – nelimitare, usurinta si bucurie cu BARS

16.2.2015

Articole > Terapii si initieri

0 comentarii

Bars reprezintă 32 puncte la nivelul capului, ele fiind componenta de stocare electromagnetică a tuturor gândurilor, judecatilor, atitudinilor, concluziilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, control, creativitate, putere, imbatranire, sex, bani, bucurie, tristete, comunicare.
Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva solidifică energia și limitează capacitatea noastră de a creea ceva si mai bun in viata noastra. Primind sesiuni de Bars ne reamintim cum e să primim, sa ne relaxam, ne întelegem mai bine pe noi și ceea ce ne înconjoară.
Ați încercat vreodată să vorbiti cu cineva care susține un punct de vedere fix? Este ca încercarea de a trece printr-un zid de caramida. Asta pentru că în realitate este un zid: un zid energetic. De fiecare dată când sustineți ceva, inchizandu-va, nemaiascultand alte perspective, idei, se creează un zid energetic. De exemplu, dacă spui “eu nu fac asta din nou”, această decizie face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp ceea ce duce la stres, boala, nefericire, insomnii, nervozitate. Cu ajutorul sesiunii Bars, undele electromagentice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu zi.
Aparent Bars este o terapie care seamana cu masajul, insa este mult mai mult decat atat, de fapt cel mai rau lucru care se poate intampla intr-o astfel de sesiune este sa fie ca un masaj extrem de relaxant si cel mai bun lucru este sa ti se schimbe intreaga viata.
O sesiune Bars durează în jur de 90 de minute.
Aceasta terapie nu prezintă contraindicații, fiind recomandată pentru orice varsta si orice situatie. În cazul copiilor, sesiunea dureaza în jur de 40 de minute. In general se recomandă 1 – 2 sesiuni pe saptamana dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte clientul nevoia.
Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Bars?

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și într-un mediu zgomotos.
Unele persoane văd imagini, alții resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. Apar manifestări și din punct de vedere emoțional (plâns sau râs cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars.
Fiecare sesiune este diferita si ofera noi constientizari.
Care sunt beneficiile după o sesiune de Bars?

Beneficiile sunt fara limita:

> Devii mai deschis, mai flexibil, astfel ca persoanele sau situațiile care ti-au creat dificultăți în viața dintr-o dată nu te mai deranjează - iti permiti sa nu mai depinzi de alte persoane, vezi totul dintr-o altă perspectivă.

> Eliberarea de suferinta, trauma, drama, tragedie, iesirea din spatiul de victima
> După o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, în același timp simțindu-te plin/ă de energie, de viață.
> Fiecare aspect al vieții va fi abordat cu mai multa ușurință, găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai.
> Schimbare în ceea ce nu funcționează în viața ta
> Starea de apatie si depresia pot disparea după doar o singură sesiune.
> Se observa o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a claritatii mentale, fără a studia mai mult.

> Ajută la o recuperare mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi, în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.

> Femei gravide

> Copii, adolescenti, adulti, tineri de varsta a 3a  :-)

> Persoane care au suferit accidente cerebrale, vasculare, accidente

Este acum timpul pentru tine? Cat esti dispus sa iti oferi, sa schimbi si sa primesti? Ce aspecte ale vietii tale vrei sa imbunatatesti? Crezi ca se poate trai si fara suferinta si boala? Cat costa sanatatea si bucuria ta? Meriti sa te relaxezi? 

Pret: 150 ron / sesiune.

**********Se recomanda pentru inceput un abonament de 10 sedinte, la care primesti cadou un proces de corp de INTINERIRE! ***********

Terapia se realizeaza in Bucuresti si imprejurimi (de exemplu Otopeni, Corbeanca, Snagov). Pentru programari sunati la 0724.226.999 de luni pana sambata intre 9.00-20.00.

Toate minunate!

Comentarii :
...text...
“ Succese infinite, bucurii nesfârşite, uşurinţă şi claritate!
Îmbrăcate toate cu iubire. ”