Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

LA MULTI ANI MINUNATI, BINECUVANTATI, PLINI DE IUBIRE, FERICIRE SI PROSPERITATE!!!

31.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

 

Iertare!

30.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Luna decembrie este adesea plina de calatorii, timp dedicat familiei si petreceri de sarbatori. Cu asta adesea vin stresul si frustrarea. Una dintre modalitatile de destresare dintre cele mai trecute cu vedere este de a patrunde inlauntrul sinelui si a elibera de acolo furia.

Multi dintre noi tin inauntru resentimente, frustrari si alte energii negative fara a realiza acest lucru. O cearta de la munca, fostul/fosta s-a racasatoriti, masina aiacare ti-a luat locul de parcare, etc. Problemele cu banii si stresul sarbatorilor pot adauga la acest amestec foarte multa presiune.

Daca vrei...

Sfat de la un sfant

30.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

 

Umbra

28.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Vindecarea psihică, afectivă și emoțională – Carl Jung

Termenul de „umbra” a fost prima data folosit de catre Jung pentru a defini un complex al subconstientului responsabil de refularea si inabusirea aspectelor constiintei. Jung foloseste termenul „umbra” facand referire la acele parti ale personalitatii noastre care au fost respinse din cauza fricii, a ignorantei, a rusinii sau a lipsei de dragoste.

DEBLOCARE ENERGETICA – Intre intuneric si lumina se formeaza UMBRA. Explicatia de baza data umbrei a fost simpla: „umbra este persoana care ai prefera sa nu fii”. De exemplu, umbra unei...

Vibratia anului 2015

28.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

In 2014 am trecut prin multe incercari la nivel emotional, schimbari de situatie, nedumeriri, la unii parca ni s-a luat Pamantul de sub picioare.

A fost un an intens, de vibratie 7. Un an in care am fost ca oile ratacite aduse de Creator pe directia cea buna. Si cu cat am ratacit mai mult cu atat am avut mai mult de lucru cu noi. Depinde fiecare dintre noi in ce etapa suntem, majoritatea vom continua curatirile si purificarile la nivel emotional si in 2015.

Insa anul 2015 va fi un an...

Soparla prizoniera

27.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Pentru a-si renova casa, un japonez a facut o spartura intr-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spațiu gol între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocata din cauza unui cui bătut din afara, într-unul din picioarele sale. I-a fost mila cand a vazut aceasta, dar în același timp a fost si curios, dandu-si seama ca cuiul a fost batut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa. Ce se întâmplase…!?! Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de...

10 sfaturi cum sa faci anul 2015 sa devina cel mai bun

26.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

“Din moment ce oricum gandesti, gandeste in stil mare“ “Tinteste catre luna. Chiar daca ratezi, macar te vei afla printre stele“.

1. Noteaza pe un carnetel cel putin 100 de obiective pentru anul 2015. Aloca-ti chiar astazi macar o ora in care sa.ti notezi minim 100 de lucruri pe care vrei sa le faci in 2015. Gandeste in stil mare. Nu conteaza ca este vorba de lucruri simple, precum sa citesti o carte, sau de lucruri mai...

Cadou de Craciun

24.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

 

De la “sarac si cinstit” la “prosper si implinit”

23.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Desi de peste 20 de ani piata romaneasca s-a populat cu traineri si cursuri – un lucru foarte bun – exista un fenomen care nu s-a intamplat inca: intelegerea legaturii dintre bani si dezvoltarea personala. Multa lume pune egal intre dezvoltare personala si un soi de auto-psihanaliza, ceva complicat si ezoteric, util pentru psihologi si vraci, la distanta de viata pragmatica de zi cu zi, unde banul e legea. Acest mod de gandire nu ne e de ajutor. Ce este dezvoltarea personala? DP inseamna sa te maturizezi frumos, sa inveti...

Iti doresc DESTUL!

21.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Mi s-a întamplat să aud un schimb de cuvinte între o mama si fiica ei în ultimele momente ale despărțirii pe aeroport. Tocmai se anunța plecarea. Lânga poarta de securitate, s-au îmbrațișat și mama i-a spus “Te iubesc și îți doresc destul ! ” Fata, zâmbind, i-a raspuns: “ Viața noastră împreună a fost mai mult decât destul. Dragostea ta a fost tot ce mi-am dorit vreodată. Iți doresc deasemenea destul, mama ! ”

S-au sărutat și fiica a plecat. Mama a facut câțiva pasi înspre fereastra lângă care mă așezasem....