Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

Hrana ca ofranda adusa lui Dumnezeu

3.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Tata Ceresc, Primeste aceasta hrana. Sfinteste-o. Nu lasa nici o impuritate a lacomiei sa o profaneze. Hrana vine de la Tine. Ea exista spre a construi templul Tau. Spiritualizeaz-o. Spiritul catre Spirit se-ndreapta. Noi suntem petale ale manifestarii Tale, Insa Tu esti floarea – viata, frumusetea si farmecul sau. Impregneaza sufletele noastre cu mireasma prezentei Tale.

Swami Yogananda – Soapte din Eternitate (Whispers from Eternity Ed. 1929)

Te iert. Multumesc. Te iubesc

3.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Ni s-a spus ca suntem fiinte umane si am decis sa credem asta. Daca avem credinta ca suntem fiinte lipsite de aparare , fara putere , asta vom manifesta in vietile noastre . Suntem regii regatului nostru si putem construi sau manifesta tot ce ne putem imagina . Totul depinde de noi .Cu totii suntem copiii lui Dumnezeu si cu totii am fost creati dupa chipul si asemanarea Sa . Suntem creatori . Cum cream ? Cu gandurile noastre . E atat de simplu !Am invatat ca mintea noastra este...

Workshop de exceptie CONSTIENTIZAREA MAESTRULUI INTERIOR

3.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

INCEPE 2015 CU UN WORKSHOP DE EXCEPTIE “Constientizarea Maestrului Interior “ Despre-Minte-Trup-Suflet* Tehnici de Eliberare Mental-Emotional *Energizare Fizica*Miracolul-prezentului QYogaFlow.blogspot.ro – Body*Mind*Energy Self Discovery, Holistic, Health, Wealth Facilitator: Simona Chiriacescu

Simona Chiriacescu prin conceptul QYogaFlow ne propune la inceputul anului 2015 un WORKSHOP DE EXCEPTIE, prin care sa ne constientizam potentialul si Maestrul Interior eliberandu-ne de conditionarile vechi si imbratisand cu bucurie miracolul prezentului. Workshop-ul “Constientizarea Maestrului Interior” a fost structurat in asa fel incat sa exploram natura noastra fizica, mentala, emotionala si energetica inca de cand ne-am nascut si pana in...

Rugaciune pentru ajutor divin

2.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Doamne Dumnezeule, Iisuse, Maica Sfanta, arhanghele Mihail, minunati arhangheli si fiinte de lumina (puteti chema si ruga pe oricine simtiti, echipa voastra, …), ma rog pentru interventia voastra divina in aceasta situatie……..(descrieti-o). Ajutorul vostru este binevenit, iar eu am incredere si va urmez calauzirea cu recunostinta si gratie. Am nevoie de un miracol si va rog sa trimiteti un miracol pentru mine si aceasta situatie cat mai repede. Multumesc. Amin.

Doamne Dumnezeule, iti multumesc pentru intelepciunea si iubirea cu care m-ai facut sa vad, sa inteleg si sa estimez toate optiunile...

A actiona sau a reactiona?

2.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Se spune ca Buddha a revenit in satul copilariei lui dupa aproape 10 ani de la propria iluminare. A stat la taifas cu inteleptii satului, iar la final unul dintre ei contrariat de faptul ca Buddha nu putea fi catalogat si inregimentat in nici o scriptura l-a injurat crunt pret de jumatate de ceas. La un moment dat, dupa ce s-a oprit, Buddha s-a ridicat, a multumit si a spus ca trebuie sa ajunga si in satul vecin, deoarece avea si acolo o intalnire stabilita. A mai spus si ca...

Harta scalei constiintei umane autor : David R. Hawkins

2.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Cu ceea ce rezonam noi, fiecare, la ce cuvinte raspundem mai repede si ce vibratie au ele, ce emotie accesam, acela este si nivelul nostru. La fel si oamenii din jur, cu toate situatiile, si tot ce cream si atragem in viata noastra fiecare. Toate sunt oglinzi interioare. Mai mult decat faptul ca nimic nu e intamplator, tot timpul primesc ceea ce dau, creez si ceea ce atrag, intr-o forma sau alta.

Doctorul David Hawkins ne lumineaza cu tabelul sau in care pune masuratorile nivelelor de vibratie.

David R. Hawkins M.D., Ph....

Cum pierdem din energia sufletului si cum o putem recupera

2.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Samanii cred ca parti din suflet sunt libere sa paraseasca corpul. Pentru ca bucati din suflet sunt libere sa paraseasca corpul, ele vor pleca atunci cand visam, sau pentru a ne proteja de situatiile cu potential daunator, la nivel emotional sau psihic. In situatii in care suferim traume, e posibil ca bucati din suflet  sa nu se mai intoarca in corpul energetic, si atunci trebuie intervenita si recuperata forta vitala pierduta.

Motive pentru care pierdem bucati de suflet

Sunt multe motive pentru care se intampla asta. Daca o persoana a trait o...

Rugaciune

2.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

“Doamne Dumnezeul nostru, daruieste-le sanatate si-i vindeca pe cei bolnavi, da-le hrana celor infometati, haine si adapost celor ce nu au, libertate celor ce sunt lipsiti de ea, iertare de pacate tuturor. Lumineaza-le Doamne mintea celor ce sunt in examene.

Da Doamne liniste si pace in lume si ne iarta pe noi! Intareste-ne in dreapta credinta, alunga de la noi pe vrajmasii cei vazuti si nevazuti.

Daruieste-mi si mie, Doamne, tot ceea ce Tu crezi ca-mi este de folos; fie Doamne asa cum voiesti Tu si nu dupa voia mea.

Ca binecuvantat sa...

DESPRE PROTECȚIE ȘI VINDECARE ENERGETICĂ

1.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

A ne simți supărați pe cineva, care ne-a făcut rău, poate să ne pară adesea un lucru firesc și normal. Însă asta, nu înseamnă că trebuie să continuăm să hrănim această convingere și stare perceptuală, și nici să ajungem, chiar,până la epuizarea noastră fizică și energetică. Desigur, nu e o surpriză pentru nimeni că unii oameni sunt dificili. E posibil, ca multe persoane din cercul nostru de prieteni, cunoștințe, colegi de serviciu, de școală, etc să fie adesea puși pe harță, să fie certăreți, refractari, arțăgoși, cinici, zeflemiști, răutăcioși, invidioși,...

Previziuni pentru 2015

31.12.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Taryn Astăzi am dori sa ne concentrăm atenția asupra anului 2015. Așa cum mulți dintre voi știu, nouă nu ne place să facem previziuni pentru viitor, aceasta deoarece viitorul nu este o mărime sau valoare care poate fi setată. El depinde de hotărârile și deciziile ființelor, în conformitate cu liberul lor arbitru. Cu toate acestea,”viitorul” privit ca energie colectivă a umanității este mult mai stabil și previzibil decât este cel al entităților luate separat. Se pot face...