Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

Program holistic transformator

27.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Aleg schimbarea in viata mea! Cum se poate mai bine decat atat?

Am fost inspirata sa creez un program holistic ce cuprinde tehnici relativ simple cu rezultate uriase, vizibile. Fiecare dintre noi este unic ceea ce inseamna ca va fi personalizat si ghidat special pentru tine. Daca iti doresti cu adevarat sa fii versiunea ta de vis si sa te simti mai prezent, mai linistit, mai fericit, mai implinit, mai recunoscator, daca vrei sa iti traiesti propria viata, daca vrei sa aduni bucatile rupte si sfaramate din sufletul tau, daca esti...

BARS – cine mai doreste? cine mai primeste?

18.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Frica de lumina din noi

18.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

“Frica noastră cea mai mare nu este că suntem necorespunzători. Frica noastră cea mai adâncă este că suntem peste măsură de puternici! Lumina, nu umbra noastră ne înspăimantă cel mai mult! Ne întrebăm: “ dar cine sunt eu că să fiu fenomenal, superb, talentat, fabulous?” De fapt cine eşti ca să nu fii așa? Eşti copilul lui Dumnezeu. Dacă te mulţumesti cu ceva călduț, nu servești cu nimic lumea. Nu e nimic inălțător în a te chirci pentru ca alţii să se simtă în siguranță în preajma ta. Suntem meniţi...

Despre respiratie

14.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Respiratia poate fi privita ca insasi viata. Viata la fiinta umana fara respiratie nu exista sau nu e viata de trait. Sa ne gandim cum de harta astrologica a unei persoane nu se calculeaza in functie de momentul in care ovulul e fecundat, cum de nu se realizeaza pornind din momentul in care incepe procesul nasterii. Cand insa? In momentul in care fiinta umana ia prima gura de aer (un soi de supa cosmica cu multi influente – lunare, solare, planetare, etc) si cel mai probabil va scoate primul scancet,...

Mesaj

10.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Mesajul Luminii, mesajul de iubire si lumina primit de la Divin este:

“Deschide-te ca sa primesti! Noul An 2015 este aici ca sa-ti aduca daruri de iubire , bucurie si putere. Esti deschis ca sa le primesti?”

In fiecare dimineata incepe-ti ziua binecuvantand-o:

“Eu sunt deschis la a primi toate darurile pe care Universul le are pentru mine. Imi deschid inima, mintea, corpul si sufletul ca ca sa primesc totul acum. Eu sunt binecuvantat si recunoscator. Multumesc. Multumesc. Multumesc.” Sursa: fb Pelerinajele luminii

Astazi imi dau voie!

8.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Astăzi, îmi voi aminti cine sunt, de ce sunt aici şi de ce am ales experienţele care au apărut în calea mea anul trecut.

Astăzi, promit să renunţ la micimea gândurilor mele întunecate şi să mă topesc cu braţele deschise în iubirea nemărginită a Sinelui meu superior.

Astăzi, mă predau noului an cu braţele deschise, permiţând fiecărei zile să mă surprindă şi să îmi hrănească cele mai profunde dorinţe ale sufletului meu.

Astăzi, promit să revin la strălucirea divină şi să îmi folosesc puterea de a revigora lumea.

În acest an, voi oferi celor...

Huna si Ho’oponopono

8.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Preotii vindecatori (Kahuna) din Hawaii au descoperit ca vinovatia este cauza numarul unu a aparitiei bolii in corpurile mental, emotional si fizic. Ei au creat un ritual de vindecare, menit sa puna lucrurile in ordine. In principiu, in Hawaii nu existau boli mentale sau fizice inainte de afluxul de vestici in insula. Astazi, puternicele tehnici de vindecare, cum este Hooponopono si intreaga cunoastere pe care o cuprinde, ies acum la lumina, fiind predate ca Huna, sau Secretele. Hooponopono este continuitatea relatiilor. Este extrem de eficient in cazul traumelor sufletesti si...

Meditatia si persoana ta si timpul…

6.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

E indicat sa stai in meditatie 20 de minute pe zi. Daca esti prea ocupat, atunci e indicat sa stai o ora. :)

Ai timp sa respiri? Atunci ai timp si sa meditezi.

“Chestia” la meditatie e ca TU DEVII DIN CE IN CE MAI MULT CHIAR TU INSUTI/ INSATI”.

Fiecare zi iti aduce o...

Dumnezeu e pestetot!

6.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

 

 

 

Rugaciunea domneasca: TATAL NOSTRU

4.1.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Care este cel mai desavarsit model de rugaciune? Modelul cel mai desavarsit de rugaciune este Rugaciunea Domneasca, adica: “Tatal nostru, Care esti in ceruri, Sfinteasca-se numele Tau; Vie imparatia Ta; Faca-se voia Ta, precum in cer si pe pamant.. Painea noastra cea spre fiinta Da-ne-o noua astazi; Si ne iarta noua greselile noastre, Precum si noi iertam gresitilor nostri; Si nu ne lasa pe noi sa cadem in ispita, Ci ne izbaveste de cel rau. Ca a Ta este imparatia si puterea si slava in veci. Amin!” (Matei 6, 9-13).

Care...