Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

Mesaje de la ingeri

27.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Îngerii fac tot ce pot ca să comunice cu noi. În acest fel, ei ne ajută să ne vindecăm propria viaţă. Cu toate astea, noi adesea ignorăm semnele pe care ni le dau ei, considerandu-le simple coincidenţe sau imaginaţia noastră. Îngerii ne spun: „Nu putem să îţi scriem mesaje pe cer. Trebuie să fii atent şi să crezi atunci când vezi că se formează tipare în viaţa ta, mai ales ca răspuns la anumite întrebări sau rugăciuni. Când auzi acelaşi cântec în mod repetat sau când vezi aceeaşi secvenţă numerică,...

“Din Înalt se doreşte unitatea tuturor religiilor pentru evoluţia şi protecţia lumii.”

27.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

 

« Când suntem în echilibru, nu răspundem reacționând. Mintea este clară și acționăm din starea de pace interioară » – Yu, Jae – Sheen

27.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

 

 

Gandul zilei

26.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Ca fiinte umane adesea pierdem din vedere adevarata noastra natura si conexiunea cu Gratia Divina. Sa stim si sa ne amintim ca atunci cand privim in jurul nostru, in tara noastra, pe tot globul si vedem dezastre, devastare, suferinta, durere, suntem personal capabili sa creem schimbari pozitive. Cum? Pur si simplu continuand sa ne vindecam pe noi insine! Toate minunate!

Constiinta si stiinta

26.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Edgar Mitchell, astronaut vizionar, a fost al saselea om care a pasit pe Luna. Împreuna cu Alan Shepard si Stuart Roosa, el a facut parte din echipajul misiunii Apollo 14, care a decolat de la Cape Kennedy pe 31 ianuarie 1971 si a aterizat în Pacificul de Sud pe 9 februarie 1971. A fost un triumf al ingineriei, stiintei, formarii si managementului, obtinut sub presiunea competitiei tehnologice. Pe atunci, efortul de întelegere a constiintei umane era un tel fara o miza prea mare. Nu si pentru Edgar Mitchell.

Azi, Mitchell, trecut...

Cum sa ne rugam?

25.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Sau cum sa vorbim cu Dumnezeu? … Multi oameni si-ar dori sa ceara ajutor lui Dumnezeu, ingerilor, Maicii Domnului, sfintilor si nu stiu exact cum sa procedeze sau fac unele greseli si apoi nu inteleg de ce nu primesc raspuns la rugaciunile lor. Cei mai multi considera ca trebuie sa te duci la biserica, sa dai un acatist, sa citesti rugaciunile, sa te rogi la o icoana, ceea ce de altfel este foarte bine. Este recomandat sa faci aceste lucruri, insa comunicarea inseamna mult mai mult. Ce faci daca nu...

Gandul zilei

25.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

„Compasiunea față de animale e intim legată cu bunătatea caracterului și se poate afirma cu siguranță că cel crud față de animale nu poate fi un om bun.” 

Sa ne amintim!

25.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

1. Ascultă-ţi sentimentele. Ascultă-ţi gândurile cele mai înalte. Ascultă-ţi experienţa. Ori de câte ori oricare dintre ele diferă de ceea ce ţi s-a spus de către un profesor sau ai citit în cărţile tale, uită cuvintele.

2. Să nu-ţi în­chipui că un suflet care s-a încarnat într-un trup pe care-l numeşti limi­tat nu şi-a atins potenţialul complet, pentru că nu ştii ce încerca să facă acel suflet. Tu nu-i înţelegi programul. Nu-ţi sunt clare intenţiile lui.

3. Modalitatea de a reduce durerea pe care o asociaţi cu experienţele şi evenimentele pământeşti –...

Povestea unui copil si a unui caine

24.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

O familie a adoptat un caine abuzat pentru fiul lor cu autism si vietile lor s-au schimbat…

Din intamplare am gasit pe internet un filmulet (emotionant si real) care spune povestea unei familii formate din Grant – tatal, Linda – mama, fiul cel mare si Jonny fiul cel mic, diagnosticat cu autism si doi catei. Intr-o seara pe cand parintii urmareau stirile a fost prezentat cazul unui pui de caine : patrupedul a fost gasit intr-o stare deplorabila de o fundatie de salvare a animalelor, s-a realizat reportajul si i s-a...

De unde vine puterea unui mag si ce este un maestru spiritual?

20.9.2014

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

“De unde vine puterea unui mag? Din faptul că este capabil să furnizeze entităților lumii invizibile materia primă datorită căreia ele intră în contact cu planul fizic și acționează asupra lui. În funcție de preocupările, de activitățile sale, el degajă niște fluide de o natură specifică, iar aceste fluide permit entităților să ia o formă și să acționeze. O ființă animată de intenții criminale atrage prin emanațiile sale o mulțime de spirite întunecate: ele se grăbesc să se hrănească cu toate aceste miasme ce se degajă din el și să...