Adina Ene

Adina Ene

0729.518.817
adinaaaa@ymail.com

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Ce iti alegi sa fii: sponsor, organizator sau formator pentru programe de educare? 

  • Iubirea vindeca oamenii - atat pe cei care o ofera, cat si pe cei care o primesc. Iubirea vindeca orice & pe oricine care isi deschide inima si o accepta. Iti doresc iubire cu fericire! 

  •    

  • Am incredere in vocea mea interioara! Cand tac....ma aud mai bine. Tu?

  • Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita spre schimbarea lumii. Ce altceva este posibil si noi nu am luat niciodata in considerare? Ce contributie mareata putem fi pentru omenire?

  • Stai cu oameni care te celebreaza, nu cu cei care te accepta! 

  • Binecuvantari divine!!! Eu sunt. Eu am. Eu merit. Eu cred. Eu stiu. Eu pot. Eu reusesc. Eu sunt abundenta. Eu sunt infinit BINECUVANTAT in virtutea unimii mele cu Sursa. Multumesc. Eu sunt vesnic recunoscator. Eu sunt... Eu sunt.... OMMMMM

  • Sunt o persoana realista. Astept miracole. Tu???

  • Frica noastra cea mai mare nu este ca suntem inadecvati, ci este aceea ca suntem puternici peste masura. Frica de lumina launtrica intrece cu mult frica de intuneric. 

Bun venit!

Draga prieten minunat, Te invit sa pasim impreuna pe drumul de lumina. In fiecare zi imi ies in cale informatii pe care doresc sa le impartasesc cu tine. Pe principiul ca "Raiul nu este un loc pe care sa il cautam, ci unul pe care il creem", ne intalnim in aceeasi constiinta de lumina, pace, armonie, unime si lumea intreaga devine din ce in ce mai frumoasa.

La inceput a fost Cuvantul!

18.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

""..."La început a fost Cuvantul". Oamenii ar evita nenumărate greutăți dacă ar ști Cum sa aplice aceasta. Doar sa însoțiți toate faptele voastre cu ajutorul Cuvântului. Sa luam un caz foarte simplu: Când spălați geamuri, în loc sa executați aceasta sarcina lăsând gândul sa zboare încotro vrea, deveniți conștienți de gestul vostru și spuneti-va "Așa Cum spăl acest geam, tot așa sa fie...

Life and Spiritual Coaching

9.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Coachingul este un dialog in care clientul / clientii sunt ghidati spre a-si descoperi resursele, a le folosi si a actiona in directia dorita. Coaching-ul este un proces de constientizare, autocunoastere, dezvoltare personala, orientat pe solutii. Coaching inseamna antrenament, de aceasta data fiind vorba de antrenament mental.

Coaching-ul este un parteneriat care accelereaza performanta si progresul clientului, ajutandu-l sa devina ce isi doreste sa devina. Coaching-ul este o calatorie catre sine. Implica dialog, o comunicare speciala si profunda.

Coach-ul nu judeca, nu da verdicte, nu se considera superior nimanui, este etic si...

Programe de armonizare feminina

9.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Programe pentru FEMEIA minunata care esti: 

A) Imbunatirea relatiei cu corpul tau, cu feminitatea

B) Program de armonizare sani / crestere / fermitate 

Am propus doua programe din aceeasi arie: PROGRAM FEMINITATE si PROGRAM PENTRU ASPECTULUI SANILOR. Desi putin diferite, ele pot fi impletite cu usurinta pentru imbunatarirea mai multor aspecte din viata femeii chiar pe toate planurile, cand exista dorinta, vointa, implicare, automotivare, deschidere. :-)

Anii de zile mi-am dorit sa am sanii mai mari, uneori ma simteam complexata, alteori mi-i comparam cu alti sani mai mari, poate mai fermi...

Ma gandeam ca operatia...

Proces de corp intinerire: ACCESS FACELIFT - Lifting pentru ten, corp, intreaga fiinta

9.10.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Este posibil sa te simti si sa arati mai tanar/a fara sa injectezi acid botulinic, fii intepat cu ace de acupunctura sau creand alte traume si dureri corpului?  Access Facelift este un proces dinamic si cu rezultate uimitoare care poate sa dea timpul inapoi in ceea ce priveste modul in care aratam - chip si corp - si in care ne simtim. Daca este facut de minim 20 de ori ramane permanent. Dupa doar o sedinta de 40-60 de minute deja se vad diferente: te vei simti foarte relaxat/a, revigorat/a,...

Mihaela si SCHIMBAREA

11.8.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Vrei schimbare in viata ta? Ai curaj? La ce esti dispus sa renunti: la lipsa de responsabilitate, la invinovatire si autoinvinovatire, la lene, la sume de bani, la timp, la relatii toxice,...? Sau doar spui ca vreau : "vreauu din aia, vreau si din cealalta, vreau, vreauuuuu", " vreau dar nu am timp, vreau dar nu am bani, vreau dar nu ma lasa sotul / sotia, vreau dar nu pot ca trebuie sa am grija de copii" bla,...

Vrei, poti, stii?

9.6.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Ceea ce este adevar si adevarat pentru o persoana, poate fi ciudat, interesant sau complet fals pentru altcineva. Descopera geniul care esti. Esti ok asa cum esti. Pe un anumit nivel creezi dilema si problema, iar – ca un creator minunat al propriei realitati – cand te hotarasti sa urci o octava, gasesti solutia – solutia ta, rezolvarea ta personala, reteta succesului si bucuriei pentru tine, pentru sufletul tau, corpul tau, cariera ta, pentru fiinta care esti acum, cu valorile, resursele si intelepciunea din prezent.

Cand ii dai altuia puterea ta,...

Ce altceva e posibil in viata mea?

9.6.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Ce este durerea din corpul tau? Dar boala? Poate insemna ca propriul tau corp vrea sa iti comunice de urgenta ceva important? Ce vrea oare corpul tau sa iti spuna? Te-ai gandit sau ai simtit vreodata ca durerea si boala sunt blocaje, convingeri limitative, pareri de care tii cu dintii si poate nu iti mai sunt de folos? Poate ca nu esti pe drumul tau? Cu ce te minti? Ce vrei sa ascuzi, sa innabusi?

Esti nervos/nervoasa sau nemultumit/a aparent fara motiv? Deschide-te in fata ta, acorda-ti timp, atentie, afectiune.

Daca simti...

Locul nelimitarii si iubirea infinita

27.3.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

“Nu am nici un loc al meu, nu pot avea parte de intimitate… Eu si sotul meu avem trei copii. Locuim si cu soacra – care ma ajuta in cresterea micutilor.” A inceput povestea despre ea clienta mea. Era foarte nefericita din pricina lipsei unei oaze de liniste si intimitate si se simtea foarte obosita. O mica parte din mesajul pentru ea suna asa: Ne putem crea un loc in interiorul nostru: spatiu magic, in care ne intalnim cu visele noastre cele mai profunde si marete, loc in care ne...

Adevarat sau fals despre terapeutul spiritual

16.2.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

1. Terapeutul spiritual / spiritualistul „trebuie” sa fie sarac. FALS. Orice om, indiferent de profesia pe care o desfasoara, are dreptul sa traiasca in Abundenta si Prosperitate. Spiritualitatea echilibrata promoveaza o viata imbelsugata si nu saracia.

2. Spiritualistul „trebuie” sa stea izolat, departe de viata cotidiana. FALS. Un om ce profeseaza corect, in domeniul spiritualitatii, nu poate ghida alt om daca nu cunoaste viata cotidiana, daca nu-i cunoaste mediul.

3. Spiritualistul „trebuie” sa stea permanent in post si rugaciune. FALS. Postul si rugaciunea se fac in masura in care se simte necesitatea.

4....

Terapie de relaxare – nelimitare, usurinta si bucurie cu BARS

16.2.2015

Terapii si initieri

0 comentarii

citeşte

Bars reprezintă 32 puncte la nivelul capului, ele fiind componenta de stocare electromagnetică a tuturor gândurilor, judecatilor, atitudinilor, concluziilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, control, creativitate, putere, imbatranire, sex, bani, bucurie, tristete, comunicare. Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva solidifică energia și limitează capacitatea noastră de a creea ceva si mai bun in viata noastra. Primind sesiuni de Bars ne reamintim cum e să primim, sa ne relaxam, ne întelegem mai bine pe noi...